Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Hierontatuoli musta

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 99,95 € Säästä 38€!
Nyt vain: 61,21 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

CE-sertifioitu hierontatuoli, jota on tarvittaessa helppo kuljettaa sen kevyen painonsa takia. 4cm paksu pehmuste tarjoaa mukavat oltavat pidemmäksikin aikaa. Kevyestä painostaan huolimatta tuoli kestää jopa 225kg painon.

Tilaa säästävä: Hierontatuolin voi taittaa kasaan, jolloin se mahtuu pieneenkin tilaan. Tämä on kätevä ominaisuus, jos tila on rajallinen ja et tarvitse hierontatuolia koko ajan. Tämän lisäksi voit helposti ottaa hierontatuolin mukaan esimerkiksi asiakaskäynnille, sillä hierontatuoli painaa vain 9kg.

Monikäyttöinen: Voit säätää hierontatuolia halutessasi. Voit säätää niin penkkiä, rintatukea, käsitukia kuin päätukeakin. Näin ollen hierontatuoli sopii erilaisille ja kokoisille asiakkaille.

Laadukas päällys: PU nahka on öljyn- ja vedenkestävä ja se on todella helppo puhdistaa! Niinpä puhdistuksen jälkeen jokainen asiakas saa täysin uuden tuntuisen hierontatuolin.

Jämäkkä runko: Hierontatuoli on tehty laadukkaasta alumiinista, jonka avulla siitä on saatu kestävä, mutta myös kevyt. Tämän takia se kestääkin aina  225kg saakka!

Kokonaismitat: Pituus 80cm, leveys 47cm ja korkeus 100-112cm. Mittojensa ja kasaan laittamisen johdosta se sopiikin erilaisiin paikkoihin: niin kauneussalonkeidein kuin koteihinkin tai salille ja toimistoon!

Ominaisuudet

  • Laadukas PVC nahka
  • CE-sertifioitu
  • Helppo kuljettaa
  • 4cm paksut pehmusteet
  • Kestävä runko

Tekniset tiedot

Pehmusteiden paksuus 4 cm
Painoraja 225 kg
Pituus 80 cm
Leveys 47 cm
Korkeus 100 - 112 cm
Paino n. 9 kg
Runko: Teräs
Tyyppi: Hierontatuolit
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: