Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone 2,7m2 + sokkeli HOPEA seinää vasten

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 524,95 € Säästä 210€!
Nyt vain: 314,95 €

Alkaen 14.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone 2,7m² HOPEA

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset, jotta pääset kasvattamaan kasveja puutarhaan! Pakettiin kuuluu: laadukas alumiinirunko (1,5mm, 50% enemmän materiaalia), UV suojatut kennolevyt 4mm, sokkeli ja tuuletusikkuna. Tämän lisäksi voit hankkia juuri tätä kasvihuonetta varten suunnitellun automaattisen ikkunan avaajan

Liukuovellinen kasvihuone helposti koottavalla alumiinirungolla. Alumiinirunko voidaan koota helposti pitkistä alumiinipaloista. Pidemmät alumiiniset rungonosat takaavat tukevamman rungon ja näin se kestää paremmin.

HOEPA malliston kasvihuone on korkeampi, joten työskentelylle on runsaasti tilaa.  Paneelien kiinnitys tapahtuu näppärästi listojen avulla ja kasvihuone on tehty niin, että se kestää tuulisia kelejä.

Seinä- ja kattopaneelit on valmistettu 4mm ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneen kattoon on suunniteltu kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Ominaisuudet

  •     Kestävä alumiinirunko
  •     Helposti säädettävä tuuletusikkuna
  •     Räystäskourut
  •     Vahvat kulmaliittimet
  •     Sivuuttais- ja ristikkäistuet
  •     UV-suojaus
  •     Helposti koottava
  •     1 ikkunaa
  •     Perustukset kuuluvat pakettiin

Tekniset tiedot

Pinta-ala 2,7 m²
Mitat 122 x 220 cm
Paneelit 4 mm-polykarbonaatti
Harjakorkeus 250 cm
Laidan korkeus 139 cm
Rungon vahvuus 1,5 mm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Jukka 14.05.2020

Tuote juuri kerrotun kaltainen, kaikki osat mukana ja esim. mutterita ja ruuveja mukana myös ylimääräisiä. Tuoteen laatu hyvä, kokoamisohjeet hyvät ja riittävän seikkaperäiset. Tietenkin kokoamiseen pitää keskittyä ja olla siihen hyvät tilat. Ohjeesta poiketen tein kokoamisen yksin ja hienosti onnistui.<br /> Toimitus Preecolta oli todella nopea ja postin toimitus sisältyi hintaan. Oisko mennyt tilaamisesta 3 tuntia kun tuli jo ilmoitus että posti vastaanottanut toimituksen toimitettavaksi. Ja etu- terassille asti kantoivat.<br /> Hienosti toimiva suomalainen verkkokauppa, suosittelen ehdottomasti!

Kirjoittaja: Pasi 12.10.2018

Toimitus oli nopea ja osat ovat päällisin puolin kunnossa. En ole vielä kasannut kasvihuonetta talven alle.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: