Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone seinää vasten 182 x 55cm ( huonot ohjeet )

Hinta voimassa27.9.saakka
Normaalisti: 229,95 € Säästä 110€!
Nyt vain: 119,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 28. syys
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

POISTOTARJOUS! Näitä ei ole kauaa jäljellä.

Preecon vuoden 2020 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone seinää vasten 182 x 55 x 190 cm ( L x S x K )

Kasvihuone seinää vasten on oiva tapa kasvattaa kasveja, jossa tila on rajallista. Pakettiin kuuluu kasvihuone, tuuletusikkuna, sekä ovet.

Ovellinen kasvihuone koottavalla alumiinirungolla.

Paneelit on valmistettu 4mm 610g/m2 ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys.. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneessa on kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Huom! Olemme saaneet palautetta, että tässä tuotteessa on huonot ohjeet, joten siitä syystä erittäin edullinen hinta!

      

Ominaisuudet

✔ KESTÄVÄ ALUMIINIRUNKO: Alumiininen runko kestää erittäin hyvin erilaisia säitä. Runko on todella helppo kasata!

✔ HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄ TUULETUSIKKUNA: Tuuletusikkuna on kasvihuoneen tärkeimpiä ominaisuuksia. Sen avulla voidaan säädellä lämpötilaa sekä kosteutta, ja ehkäistä sienitauteja.

✔ LAADUKKAAT POLYKARBONAATTILEVYT: 610g/m2 polykarbonaattilevy tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen! 4mm paneelit ovat myös kestäviä erilaisia kolhuja vastaan.

✔ TILAVA KASVIHUONE SEINÄÄ VASTEN: Näppärän kokoinen kasvihuone on helppo sijoittaa pienempäänkin puutarhaan, ja se voidaan sijoittaa tukevasti seinää vasten.

✔ ERITTÄIN HELPPO KASATA: Olemme vuosien kokemuksella suunnitelleet kasvihuoneet mahdollisimman helpoiksi ottaa käyttöön. Kasaaminen käy nopeasti.

Tekniset tiedot

Pinta-ala 1,18 m²
Tilavuus 2,15 m³
Mitat 182 x 55 cm
Paneelit 4 mm-polykarbonaatti
Korkeus 182 cm
Materiaali Runko: Alumiini
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

2.1 /5


Yhteensä 14 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä8 kpl

Kirjoittaja: Huone 11.08.2020

Nopea toimitus. Alumiini osat 50%kolhittu.menee kasaan 3 tunnin ja 12 oluen jälkeen.hintaan nähden ok.

Kirjoittaja: Jk 03.06.2020

Laitonta edes myydä tälläistä kuraa tuohon hintaan. Anoppini oli ostanut kyseisen tuotteen ja oli kyllä todella suuri pettymys paketin avattuani. Paljon kaikkea kasanneena ei tälläistä ole kyllä vastaan sattunut.. Ohjeet eivät vastanneet alkuunkaan kyseisiä numeroituja osia (ei määrät, ei kuvat, ei mikään). Ohuet alumiiniprofiilit todella pahasti mutkalla ja lommoilla.. Peltisepän töihin pääsi, ettå sai tuon edes jotenkin kasattua. 25e olisi tälle sopiva hinta. ÄLKÄÄ OSTAKO!

Kirjoittaja: Riitta 29.05.2020

Ihan hirveä kasattava. Kiinnityskoukkuja ei saanut kattoon mihinkään. Ränkkänä. Jos jaksaisi niin palauttaisi koko kasan.

Kirjoittaja: Jari 22.05.2020

Aika hepponen kapistus, ohjeet täysin puutteelliset, osanumeroinnit väärät, alumiiniurat kennolle liian pienet jne..,

Kirjoittaja: Mikko 17.05.2020

En halua vähätellä muiden haukkuja, ilmeisesti monilla ollut ongelmia puuttuvien osien kanssa. Omasta mielestöni hintalaatu kohdallaan. Todella nopea toimitus. Ohjeet luokattoman huonot, kannattaa heti kärkeen pyytää asiakaspalvelusta päivitetyt ohjeet, mukana tulevilla ei kasaan saa. Korjatuillakin menee useita tunteja kasatessa. Ohutta metallia joten listat voi olla osittain lytyssö mutta helposti saa muovattua takaisin. Hintaan nöhden kelpo tuote. Jos muut valmistajat pyytäö vastaavista 400, ei voi 200 eurolla kuvitella saavansa samaa laatua. Kuitenkin kaikkiaan kelpo tuote

Kirjoittaja: Minna 16.05.2020

Mieheltäni saatu syntymäpäivälahja,ajatuksena ihana, mutta tämä tuote... Sanat eivät pysty kuvaamaan sitä miten huono! Helppo kasata, kissan viikset! Ohjeet ihan peestä,osaluettelo sekava ja osat enimmäkseen vaurioituneita. Tätä ei pidä kenenkään ostaa ja hyvänen aika, ottakaa pois myynnistä ellette pysty toimittamaan priimaa! Arvossani 0 tähteä!!!

Kirjoittaja: Anna 07.05.2020

Luokattoman huonot ohjeet, tuote ei vastaa myyntikuvaa. Katossa esim. 2 elementtiä, kuvassa 3. Toimitus oli nopea .

Kirjoittaja: Miksi yhä myynnissä? 06.05.2020

Kuten muissakin palautteissa todettu, täysin kelvoton tuote+ohje. Älkää vaan ostako tätä tuotetta.

Kirjoittaja: Sysipaska 04.05.2020

Harmi, kun ei voi antaa nolla tähteä. Sähköpostissa ja paketissa tulleet ohjeet olivat erilaiset. Tosin sillä ei hirveästi ollut väliä, kun molemmat ohjeet olivat vääriä. Alumiini todella ohutta ja oli monesta kohtaa jo valmiiksi rutussa. Myös kennolevyt oli leikattu sinne päin ja niitä piti itse leikata sopivampaan muotoon. Osien numerointi väärin ja ohjeista ei saanut mitään selvää. Käsittämättömän huono tuote!

Kirjoittaja: Linda Väkiparta 28.04.2020

Hankala antaa edes 1 tähteä. Paketin mukana tullut ohje ja ohje joka lähetettiin minulle ovat aivan erilaiset ja mitatkin..osia puuttui..pyydettiin lisää..taas väärän mittasia..molemmista ohjeista sekaisin osia. Ei hyvää päivää. Nyt koitan saada palautuslappua mutta koska reklaamaatio tehty, en saa sitä eteenpäin. No huomenna taas asiakaspalveluun yhteyttä...

Kirjoittaja: Harri 25.04.2020

Eipä vakuuta, tosiaan niin kuin tuossa mainittu, osalista ei täsmää piirustusnumeroinnin kanssa ja kasausohjeet muutenkin täysin luokattomat. Pitänyt kasata tällä hetkellä mitan ja hermokontrollin avulla. Näyttäisi että puuttuu osia ja löytyy joitakin ylimääräsiä, joille ei ole vielä kohdetta löytynyt. Profiilit olivat osittain rutussa kuljetuksen jäljiltä

Kirjoittaja: Hessu 21.04.2020

Nopea toimitus, mutta tuote oli erilainen, kuin kuvassa. Ohje epäselvä, ja osalista ei täsmännyt pakkauksessa oleviin osanumeroihin. Katto koostui 2 elementistä 3 sijaan.

Kirjoittaja: ptemus 18.04.2020

Myytävä tuote ei ole samanlainen kuin kuvassa. <br /> Kasattaessa menee useampi tunti, kasausohjeet ovat epäselvät ja puutteelliset.<br /> Tosi pehmeätä alumiinia...

Kirjoittaja: Pasi 11.05.2019

Onko näitä tulossa lisää varastoon?<br /> Näyttää eioota nyt!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: