Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Seinäkasvihuone 182 x 52 cm, 4mm 610g/m2 kennolevyt, musta

Tarjous voimassa8.10.saakka
  • Seinäkasvihuone 182 x 52 cm, 4mm 610g/m2 kennolevyt, musta
Seinäkasvihuone 182 x 52 cm, 4mm 610g/m2 kennolevyt, musta
search
Normaalisti: 599,95 € Säästä 335€!
Nyt vain: 264,95 €

Osamaksulla alkaen 12.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 264,95 €.
Sisältää alv:n

• Kestävä alumiinirunko
• Helposti säädettävät tuuletusikkunat
• UV-suojaus

Määrä

30 päivän palautusoikeus
VARASTOSSA – toimitus arviolta perjantaina 6.10.
PIKATOIMITUS jopa yhdessä arkipäivässä
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta tai tilaamisesta? Kysy tuotteesta
Tuotetiedot

Preecon vuoden 2023 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone seinää vasten 182 x 52 x 190 cm ( L x S x K )

Kasvihuone seinää vasten on oiva tapa kasvattaa kasveja, jossa tila on rajallista. Pakettiin kuuluu kasvihuone, tuuletusikkuna, sekä ovet.

Ovellinen kasvihuone koottavalla alumiinirungolla.

Paneelit on valmistettu 4mm 610g/m2 ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys.. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneessa on kätevät tuuletusikkunat. Näiden avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Kasvihuoneen asentaminen on entistä helpompaa interaktiivisten ohjeiden avulla. Video-ohjeista voit valita erikseen eri osien kasaamisen, tai katsoa koko kasvihuoneen asennuksen alusta loppuun. Videon voi tarvittaessa pysäyttää, ja voit ohjailla näkymää hiirelläsi.

Preeco Kasvihuone on turvallinen ostos - saat sille 12 kk takuun!

KATSO INTERAKTIIVISET KASAUSOHJEET

Ominaisuudet

✔ KESTÄVÄ ALUMIINIRUNKO: Alumiininen runko kestää erittäin hyvin erilaisia säitä. Runko on todella helppo kasata!

✔ HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄT TUULETUSIKKUNAT: Tuuletusikkunat on kasvihuoneen tärkeimpiä ominaisuuksia. Näiden avulla voidaan säädellä lämpötilaa sekä kosteutta, ja ehkäistä sienitauteja.

✔ LAADUKKAAT POLYKARBONAATTILEVYT: 610g/m2 polykarbonaattilevy tarjoaa erinomaisen lämmöneristyksen! 4mm paneelit ovat myös kestäviä erilaisia kolhuja vastaan.

✔ TILAVA KASVIHUONE SEINÄÄ VASTEN: Näppärän kokoinen kasvihuone on helppo sijoittaa pienempäänkin puutarhaan, ja se voidaan sijoittaa tukevasti seinää vasten.

✔ ERITTÄIN HELPPO KASATA: Olemme vuosien kokemuksella suunnitelleet kasvihuoneet mahdollisimman helpoiksi ottaa käyttöön. Kasaaminen käy nopeasti.

✔ KASVIHUONE PITKÄLLÄ 12 KK TAKUULLA

Kasvihuone

Tekniset tiedot
Pinta-ala 1,18 m²
Tilavuus 2,15 m³
Mitat 182 x 52 cm
Paneelit 4 mm-polykarbonaatti
Korkeus 190 cm
Materiaali Runko: Alumiini
Takuu 12 kk
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Seinäkasvihuone 182 x 52 cm, 4mm 610g/m2 kennolevyt, musta

2.9 /5


Yhteensä 12 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä4 kpl

1 tähteä2 kpl

En tiedä viel kun osia puuttu ?

Toimitus puutteellinen, puuttui kaikki kulmaosat. Viikko meni hukkaan juuri parasta kasvukautta osien odotteluun. Alumiiniprofiileissa reikiä missä sattuu. Seinäelementrejä liian suuria, piti itse niitä pienentää. Pariovien väli jäi pahasti auki kun ovien välisen pystyn kiinnitysreijät myös päin persettä. Kun en ole ihan peukalo keskellä kämmentä ja parina päivänä raakarakkinetta työstin sain aika lailla toimivan. En kylläkään tilannut rakennussarjaa joka ilman omia korjaustaitoja ja välineitä olisi ollut mahdoton pystyttää...

Ihan hyvä asennusvideo mutta missään ei kerrottu,että pleksejä joutu leikkomaan. Osa ruuviennkannoista tuli liki toisiaan ja kiristys oli haastavaa. Muutama reikä piti itse tehä että tuli tukevampi. Kokoamiseen meni aikaa mutta lopputulos oli ihan hyvä. Talviolosuhteet toki arveluttaa,millä sen suojais lumelta.

Toimitus oli nopea eikä hintakaan paha. MUTTA! Ei ole suunnittelija varmaan koskaa koonnut tuollaista, leveäkantaisetpultit ei mahdu reikiinsä. Oven levyt kaikki noin 1cm liian pitkiä. kolmiokennolevyt samanpuoleiset eli toisen UV tuhoaa nopeasti kun suojaus on väärällö puolella. Ovien yläpuolen palkissa oli reikä väärässä paikassa jne jne. Mutta koottuna ajaa asiansa (Kun hieman sitä viritteli itse mm ovien raot pienemmiksi jne)

Huonosti valmistettu. Osat eivät ole oikeissa mitoissa, joutuu mm. lyhentämään ovien paneelit. En suosittele.

Tuote on näppärän kokoinen ja toimiva, siistin näköinen. Kokoaminen oli hankalaa ja ohjeet epäselvät. Useita ikkunalevyjä piti itse mitata ja leikata sopiviksi. Rungon osista puuttui ohjeessa mainittuja reikiä, ja osa rei'istä oli väärissä kohdissa. Kaikkia muttereita ei siis voinut kiinnittää ilman metalliporaa.

Puuttuvia osia ja asiakaspalvelu hidasta. Toimituksesta puuttui kiinnitykseen tarvittavat ruuvit ja pultit kokonaan. Hankala kasata ilman pultteja.

Ehkä kamalin kasattava tuote mihin olen ikinä törmännyt. Kasaamisen jälkeen näyttää kuitenkin suurin piirtein siltä kuin kuvassakin ja pitää lämpöä ok. Ovet roikkuu vähän miten sattuu ja kattoluukut paukkuu tuulessa. Mutta voiko sitä nyt tällä hinnalla parempaa odottaakaan?

Täysin mahdoton kasattava, koska osat väärän mittaisia. Ainakin yksi kriittinen osa väärä/virheellinen/puuttuu. Osien mitat eivät täsmää mukana tulleeseen ohjeeseen, joten osien oikeellisuuden tarkistaminen ennen kasaamista mahdotonta. En usko, että tulemme saamaan tätä kokoon. Reklamaatioprosessi kesken. Toinen tähti ainoastaan siitä syystä, että voisi näyttää tyylikkäältä, jos tuotteen ikinä saa käyttöön. Tuskin saa.

Vaikea kasata. Ruuvien reiät eivät täsmää ja osia piti lyhentää. Ei ole ainakaan erittäin helppo kasata, ennemminkin vaikea kasata.

Onnistuimme kasauksessa kun otimme yhteyttä asiakaspalveluun, oli kieltämättä vaikea pala.. Parempi Preecon hoitaa Paremmin ohjeet.. Kasvihuone kuitenkin hyvä

Käsittämätön paketti. Osat eivät täsmää ohjeisiin. Ruuvinreiät väärissä paikoissa. Ei voi sana että helppo kasata. En suosittele ostoa. Kaksi päivää yritetty kasata ja ihmetellä, miten tämän saa kasaan. Uudet reiät ja viritykset, jotta saa käyttöön.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: