Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2009!

RUSKA ruokailuryhmä 4+1, vaalea tammi

Ale voimassa5.4saakka
Normaalisti: 349,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 249,95 €

Alkaen 11.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 6. huhti
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =

Tämä tuote
sisältää:

4 x 1 x
Tuotetiedot

Ruska ruokailuryhmä 4+1, vaalea antiikkitammi

Ruokailuryhmä pihalle

Preecon uutus kaudelle 2020! RUSKA ruokailuryhmä tuo iätöntä upeutta puutarhaan, terassille sekä mökille. 150cm pitkä pöytä sekä 4 polyrottinkista tuolia sopii hyvin kaiken kokoisille terasseille ja puutarhoihin. RUSKA ruokailuryhmä on valmistettu pitkäikäisistä ja helppohoitoisista materiaaleista jotka kestävät pihalla kesällä satoi tai paistoi. Kalusteet voivat olla pihalla kuitenkin ympäri vuoden vahingoittumatta! Käyttöiän maksimoimiseksi suosittelemme kuitenkin suojaamaan tai varastoimaan tuotteet talvella.

Puutarhakalusteet on erittäin helppo koota, joten ruokailuryhmän saa käyttöön todella nopeasti. Se on myös tarvittaessa helppo purkaa ja varastoida pienempään tilaan.

Tuolit kestävää antiikkiharjattua polyrottinkia

RUSKA ruokailuryhmän 4 tuolia on on valmistettu kestävästä polyrottingista. Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoista, ja se voidaan puhdistaa käyttämällä vain vettä. Parhaan mahdollisen tuloksen saat kuitenkin SoftCare vahapesuaineella. Polyrottinkisia tuoleja Tukevuuttaa tuoleille tuo teräsrunko. Mahtavan näköiset tuolit on antiikkiharjattuja. Harjattu polyrottinki antaa mukavan tekstuurin tuoleille, eikä se ole liukas, kuten perinteinen polyrottinki. Polyrottinkituoli kestää hyvin pihalla koko kesän, eikä pieni sadekaan haittaa.

Huoltovapaa ruokapöytä puutarhaan

150 cm RUSKA ruokapöydän ääreen mahtuu jopa 6 ruokailijaa ja kesäpäivästä nautiskelijaa. Pöydän Non-wood-puujäljitelmä pöytälevy on kuin oikeaa puuta, mutta helppohoitoista ja kestävää kuin muovi. Pöydän voi helposti pestä käyttäen vain vettä. Lisäksi voit käyttää SoftCare polywood suoja-ainetta, ja pidentää pöydän käyttöikää. Pöydän runko on alumiinia, joten se ei ruostu, vaikka olisi pihalla koko kesän ja pitkälle syksyyn. Alumiini on järkivalinta pöydän rungon materiaaliksi, sillä se tuo saman tukevuuden kuin teräskin, mutta on huomattavasti kevyempi materiaali. Pöydän siirtäminen siis onnistuu helposti.

ruokailuryhmä puutarha

Ominaisuudet

✔ TILAA JOPA 6 HENKILÖLLE:  150cm pituisen ruokapöydän ääreen mahtuu jopa 6 ruokailijaa. Sopii erittäin hyvin koko perheen illallisille, sekä illanviettoon ystävien kanssa.

✔ ANTIIKKIHARJATTUA POLYROTTINKIA: Tuolien antiikkiharjattu polyrottinki on tukeva ja säänkestävä materiaali, joka on helppo puhdistaa vedellä. Harjattu polyrottinki ei ole niin liukas, kuin tavallinen polyrottinki.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ NON-WOOD PÖYTÄ: Alumiinirunkoinen pöytä on tukeva, mutta kevyt siirtää. Non-wood puujäljitelmä pöytätaso on helppo puhdistaa vedellä.

✔ HELPPO KOOTA:  RUSKA pöytäryhmän saa käyttöön todella nopeasti, sillä kasaaminen on tehty erittäin helpoksi.

✔ TOIMITUKSEN SISÄLTÖ: Toimitukseen kuuluu RUSKA ruokapöytä sekä 4 ROOMA polyrottinkituolia.

Tekniset tiedot

Mitat tuolit 48 x 61 x 89cm (PxLxK)
Pöytä 150 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (antiikkitammi), alumiinirunko (musta)
Materiaalit tuolit Harjattu polyrottinki (musta), teräsrunko
Runko: Alumiini
Materiaali: Nonwood
Materiaali: Polyrottinki
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: