Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen

Tarjous voimassa2.6.saakka
  • Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen
  • Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen
Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen
search
Normaalisti: 209,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 139,95 €

Osamaksulla alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 139,95 €.
Sisältää alv:n

• 120 x 60cm
• Korkeus 72-112cm
• Nostokyky 50kg

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Pohjola Indoor: Ergonomiaa ja Tyyliä Jokaiseen Työpäivään

Tutustu Pohjola Indoorin korkeussäädettäviin sähkö- ja veivipöytiin, jotka tuovat ergonomian ja skandinaavisen designin suoraan työtilaasi. Jokainen pöytämme on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen työntekijän tarpeita – tarjoamme mahdollisuuden vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä helposti ja vaivattomasti, edistäen näin terveyttä ja hyvinvointia työpäivän aikana. 

Skandinaavinen Estetiikka Kohtuuhintaan

Pohjola Indoor yhdistää laadukkaat materiaalit ja minimalistisen muotoilun, tuoden työtilaasi kestävää kauneutta. Olemme valinneet jokaisen komponentin huolella, varmistaen, että ne vastaavat pohjoismaisen muotoilun vaatimuksiin – puhtaat linjat, luonnonläheiset materiaalit ja ajattomuus. Tarjoamme kaiken tämän kilpailukykyiseen hintaan, jotta laadukas työympäristö olisi saavutettavissa jokaiselle.

Ergonomiaa ja Monipuolisuutta

Me Pohjola Indoorilla uskomme, että jokaisen tulisi voida työskennellä mukavasti ja ergonomisesti. Siksi tarjoamme kalusteita, jotka tukevat sekä istuvaa että seisovaa työskentelyä, auttaen välttämään pitkäaikaisen paikallaan istumisen aiheuttamia terveysongelmia. Meidän korkeussäädettävät pöytämme ovat täydellisiä niin toimistoon kuin kotiinkin, mahdollistaen joustavan työympäristön luomisen. 

Kestävää Suunnittelua, Suunniteltu Suomessa

Pohjola Indoorin tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa, säilyttäen samalla tyylinsä ja toiminnallisuutensa vuodesta toiseen. Panostamme kestäviin materiaaleihin ja skandinaaviseen muotoiluun, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös kestävät käytössä. Valitsemalla meidät saat kalusteita, jotka tukevat aktiivista työskentelyä ja elävät elämääsi mukana. 

Pohjola Indoor – Kotimaisen työpisteen uudistaja. Me tuomme ergonomian ja tyylikkyyden osaksi jokaista työpäivääsi, kohtuulliseen hintaan.

Korkeussäädön avulla on helppo lisätä työergonomiaa kotona ja toimistolla. Myös pelisessioiden laatu kasvaa. Säädettävän korkeuden ansiosta pöytä voidaan säätää juuri sopivalle korkeudelle, jolloin istuma-asentosi pysyy ryhdikkäänä koko päivän. Säätö mahdollistaa myös erilaisten satulatuolien käytän, sekä tietenkin seisomatyöskentelyn. Helppo käyttöisen veivin ansiosta korkeus on helppo vaihtaa, ja voit työskennellä istualteen sekä seisten. Näin vähennät päätetyön aiheuttamaa kuormitusta kehollesi, ja pysyt pirteämpänä koko päivän.

Tietokonepöydän korkeutta voidaan säätää 72 - 112 cm veivin avulla. Veivin avulla ansiosta nosto ja lasku onnistuu nopeasti ja hiljaisesti. Säätöpöydän päälle voi asettaa useampiakin näyttöjä ja muita tarvittavia tavaroita, sillä pöytärungolla on jopa 50 kilon nostokyky.

120 x 60 cm pöytälevy on tarpeeksi kookas useammallekkin näytölle ja kaikille muille tavaroille joita käytät päivittäin työssä tai harrastuksissa. Pöytälevyssä on pyöristetyt kulmat ja sen paksuus on 1,5cm. Ohuempi pöytälevy antaa entistä kevyemmän ilmeen työpisteelle, eikä pöydän laadusta tarvitse tinkiä. Materiaalilta tuote on lastulevyä ja rautaa.

Säätöpöydän rungolla ja säätömekanismilla on 24kk takuu.

Ominaisuudet

✔ VEIVI SÄÄDETTÄVÄ TYÖPÖYTÄ: Työpöydän korkeutta on helppo säätää  72 - 112 cm välillä.

✔ ERGONOMINEN TYÖSKENTELY: Säätöpöydän avulla parannat työergonomiaa vaivattomasti. Paremman ergonomian ansiosta työskentelet kivuttomasti, ja voit arjessa paremmin.

✔ HILJAINEN KORKEUDENSÄÄTÖ:  Laadukas veivimekanismi nostaa ja laskee työtasoa hiljaisesti. 

✔ SOVELTUU USEILLE NÄYTÖILLE:  Työpöytä tarjoaa tilaa useammallekin näytölle, sekä kaikille tarvittaville tavaroille. Työpöydän nostokyky on 50 kg.

✔ ENTISTÄ KEVYEMPI MUOTOILU: Simppeli muotoilu yhdistettynä hieman ohuempaan pöytälevyyn tekee mallista entistä kevyemmän ja ilmavamman näköisen.

Tekniset tiedot
Pöytälevyn mitat 120 x 60cm
Pöydän korkeus 72-112cm
Nostokyky 50kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia Pohjola Indoor Säätöpöytä 120 x 60 cm, Valkoinen

4.8 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Jykevä, hyvin toimiva pöytä. Säätömekanismi toimii hyvin, mutta säätökahvan metalliosa vaikuttaa vähän heppoiselta.

Näppärän kokoinen työpöytä kotiin. Siisti ja helppo koota. Veivi toimii hyvin.

Tukeva, hyvä pöytä.

Tilaamani työpöytä oli kuvan mukainen, toimitus oli yllättävän nopea. Pöytä oli helppo kasata yksinkin. Kaikki osat löytyi ja ohjeet oli selkeät. Vain asiakaspalvelun yhteystiedot jäi mietityttämään. Jos toimituksessa olisi tullut ongelmia, olisiko asiakaspalveluun saanut yhteyttä? Vain sähköpostilla yhteydenotot ja vähän jäi epäselväksi miten asiakaspalveluun saa yhteyden. Puhelinnumeroa jäin kaipaamaan.

Erinomainen pöytä, joka on helppo koota ja vaivaton säätää ylös-alas.

Hintaansa nähden hyvä pöytä.

Siro , kauniin värinen ja helppo kösin säätää sopivalle korkeudelle. Lapsen huoneessa.

Hyvä säätöpöytä kotona työskentelyyn. Helppo koota ja tarpeeksi kevyt siirrellä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: