Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

EVX FAT Sähköskootteri 2000W 2023 (60V 12Ah)

Tarjous voimassa5.5.saakka
  • EVX FAT Sähköskootteri 2000W 2023 (60V 12Ah)
  • EVX FAT Sähköskootteri 2000W 2023 (60V 12Ah)
  • EVX FAT Sähköskootteri 2000W 2023 (60V 12Ah)
  • EVX FAT Sähköskootteri 2000W 2023 (60V 12Ah)
EVX FAT Sähköskootteri 2000W 2023 (60V 12Ah)
search
Normaalisti: 1 089,95 € Säästä 155€!
Nyt vain: 934,95 €

Osamaksulla alkaen 37.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 934,95 €.
Sisältää alv:n
  • Uusi 2023 malli!
  • Suunniteltu Suomessa
  • Ilman nopeudenrajoitinta
Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

EVX FAT 2000W sähköskootteri 2023

2023 päivitetty EVX FAT sähköskootterissa on keskitytty käytettävyyteen, turvallisuuteen ja ajomukavuuteen. 2000W sähköskootteri tarjoaa huippuluokan tehoa ilman nopeuden rajoittimia.

EVX sähköskootteri on laatua vaativille kuskeille. Sähköskootterilla ajelet pidempiäkin matkoja mukavasti, ja todella vähäisin päästöin.

Miksi valita juuri EVX sähköskootteri?

EVX FAT 2000W erottuu joukosta paitsi huippuominaisuuksien, myös edullisen hintansa ansiosta. Hintaa ei ole kuitenkaan leikattu laatua heikentämällä, vaan kuluja on pyritty vähentämään tuotantoon liittyvissä kuluissa, jolloin kuluttajalle voidaan tarjota mahdollisimman edullista mutta silti laadukasta sähköskootteria.

EVX FAT sähköskootterin tärkeimmät ominaisuudet

Tyylikäs muotoilu

EVX FAT sähköskootterilla kurvailet tyylillä! Mallissa on panostettu laadukkaiden ominaisuuksien lisäksi ulkonäköön, joka saa päät kääntymään. Chopper-tyylinen sähköskootteri on paitsi upean näköinen, myös erittäin mukava ajaa.

Tehokas 2000 watin moottori

2000W sähköskootterin moottori tuo mukavasti tehoa liikkumiseen, ja se tuottaa tarpeeksi tehoa jopa 45 km/h nopeuteen. Vahva runko mahdollistaa jopa 150 kg maksimikuormituksen.

Aiempaa suurempi akkukapasiteetti

2000W FAT sähköskootterissa on laadukas 60V 12Ah li-ion akku. Li-ion parhaita puolia verrattuna lyijyakkuun on, että et menetä tehoja akun tyhjentyessä. Akku voidaan helposti irrottaa sähköpotkulaudasta latauksen ajaksi. 

Suuret renkaat

Leveät 18 x 9,5 tuuman renkaat tarjoavat täydellisen pidon kaikissa maastoissa, ja lyhentävät jarrutusmatkaa. Huippuluokan jousituksen ja suurten renkaiden ansiosta ajaminen on todella mukavaa epätasaisessakin maastossa, ja reunuskivien ylitykset sujuvat pehmeästi.

Vakaa runko

60 kiloinen sähköskootteri todella jämäkällä rungolla kestää menossa pitkään! Tukevan rungon ansiosta myös ajaminen 2000W sähköskootterilla on erityisen mukavaa. Uuden 2023 EVX sähköskootterin runkoa on paranneltu entisestään, joten saat entistä laadukkaan ajokokemuksen. Sähköpotkulaudan paino on tasapainotettu keskelle, joten ajaminen on helppo ja vakaata jarrutustilanteissakin.

Ajovalot ja jarrut

Kirkkaan ajovalon ansiosta näet esteet hämärällä ajettaessakin. Laadukkaan ajovalon ansiosta näet paremmin, mutta myös näyt paremmin muille maastossa liikkujille.

Turvallisuutta liikenteessä parantaa tehokkaat jarrut edessä ja takana, jotka toimivat yhdessä ja hidastavat menoa tehokkaasti ja turvallisesti.

Sähköskootterin huolto

Sähköskootterin ylläpito on todella helppoa! Putsaa vain ajossa tulleet liat kostealla liinalla pois. Kovempaan likaan voit käyttää veden kanssa mietoa pesuainetta. Sähköskootteria ei saa pestä painepesurilla tai letkulla.

Ajoturvallisuuden ja toimivuuden takaamiseksi vaijereiden, kaapeleiden ja ruuvien kiinnitykset kannattaa tarkaastaa ajoittain. Jos sähköskootteri on pitkään käyttämättömänä, esimerkiksi talvella, kannattaa akkua ladata säännöllisin välein. Tämä pidentää akun elinikää.

EVX FAT sähköskootteri on kaikkea tätä!

Ympäristöystävällinen: Sähköisetskootterit tuottavat nollapäästöjä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Hiljainen: Sähkömoottorit tuottavat hyvin vähän ääntä, joten ne ovat loistava valinta niille, jotka haluavat hiljaisen kyydin.

Huoltovapaampi: Sähköskoottereissa on vähemmän liikkuvia osia kuin bensakäyttöisissä ajoneuvoissa, joten ne vaativat vähemmän huoltoa.

Lataa missä tahansa: Voit ladata sähköskootterin missä tahansa tavallisesta pistorasiasta.

Halpa ajaa: Sähkökäyttöiset skootterit ovat edullisempia käyttää kuin bensakäyttöiset ajoneuvot.

Nopea ja tehokas: Sähköskootterit voivat kulkea suurella nopeudella ja viedä sinut sinne, minne haluat mennä, nopeasti ja tehokkaasti.

Suuri toimintasäde: Sähkökäyttöisten skoottereiden toimintasäde on jopa 30-60 kilometriä yhdellä latauksella, joten ne ovat erinomainen valinta pidemmille työmatkoille.

Hauska ajaa: Ne tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen, jota et saa autolla tai perinteisellä sähköpotkulaudalla.

Helppo käyttää: Sähköskootterit ovat helppokäyttöisiä, ja niiden intuitiiviset hallintalaitteet ovat helppokäyttöisiä kuljettajille.

* Ilmoitetut tiedot ovat valmistajan antamia, sähköpotkulautojen toimintamatkaan vaikuttavat monet eri asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuulen nopeus, kuljettajan ajotapa sekä valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta. Tutustuthan sähköpotkulautojen takuuehtoihin!

Ominaisuudet

✔ TEHOKAS 2000W MOOTTORI: 2000W moottori kuljettaa ketterästi isompaakin kuskia. 

✔ 18'' RENKAAT: Sähköskootterin 18'' renkaat tarjoavat takuulla mukavan pehmeän kyydin ja entistä lyhyemmän jarrutusmatkan.

✔ LAADUKAS LI-ION AKKU: Irrotettava akku on helppo ottaa mukaan ja ladata 10-12 tunnissa.

✔ TÄYDELLINEN KÄSITELTÄVYYS: FAT sähköpotkulauta on suunniteltu myös ajomukavuus huomioon ottaen. Paino on keskellä lautaa joten käsittely on todella helppoa.

✔ VARASHÄLYTIN: Varashälytin pitää pitkäkyntiset loitolla, joten skootterilla voi turvalliset reissata missä tahansa.

Tekniset tiedot
Moottoriteho:  2000W
Latausaika: 10 - 12 h
Renkaat: 18" maastorenkaat
Jarrut: Hydrauliset levyjarrut
Maksiminopeus: Jopa 45 km/h
Maksimikuorma: 150kg
Paino: n. 65 kg
Mitat ajokunnossa: Ei tiedossa
IP-luokitus IP54 (roisketiivis)
Toimintasäde: 40 - 60 km
Väri: Musta
Varashälytin: Kyllä
Kokoontaitettava: Ei
Tieliikennehyväksyntä: Ei
Takuu: 12kk runko ja moottori, 6kk akku

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia EVX FAT Sähköskootteri 2000W 2023 (60V 12Ah)

2 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Tanko ei pysy pystyssä. Reklamaation käsittelyssä kestää.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: