Tiedot

 • 0458413355
 • info@preeco.fi
 • Ilmainen toimitus
 • 14 pv:n palautusoikeus
 • Tiedot

  Tietoa meistäin english

  Kaikenkattavaa verkkokauppaa jo vuodesta 2009!

  Noutovarasto Oulun Toppilassa

  Suomen varastomme sijaitsee Oulun Toppilassa, vanhan Halpa-Hallin tiloissa osoitteessa Paakakatu 2. Noutovarastoltamme on mahdollista noutaa tilattuja tuotteita arkisin klo 9-17. Oulusta löytyvät tuotteet tunnistat verkkokaupassamme tuotekortin toimitusajan kohdalle merkitystä "pikatoimituksesta".

  Voit vielä varmistaa erikseen puhelimitse asiakaspalvelustamme, onko juuri haluamaasi tuotetta nähtävillä paikan päällä!

  Yhteystiedot:

  Paakakatu 2, 90520 Oulu

  email: info@preeco.fi

  Preeco Trading Oy

  Preeco Trading Oy:n taival alkoi vuonna 2009 kahden opiskelijan ryhtyessä myymään kalastusperukkeita lisätulojen hankkimiseksi. Myyntikanavina toimivat netin monet myyntipalstat. Perukkeet menivät hyvin kaupaksi, joten alettiin etsiä lisää tuotteita myytäväksi. Myynnin kasvun jatkuessa koettiin tarpeelliseksi perustaa yritys toimintaa varten. Ensimmäisten vuosien ajan kauppaa käytiin toiminimen alla, mutta 2012 päätettiin perustetaa toimintaa varten uusi osakeyhtiö, Preeco Trading Oy. Syynä tähän oli toiminnan ja tavoitteiden selkeytyminen perustajajäsenille ja ensimmäinen oma verkkokauppa avattiinkin samaan aikaan vuonna 2012. Tästä lähtien on Preeco Trading Oy:n jatkuvan kehityksen tavoitteena ollut luoda helppokäyttöinen verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy laadukas ja edullinen vaihtoehto jokaisessa tuoteryhmässä yleisesti tunnetuille, kalliimmille merkkituotteille.

  Alkuun Preecon valikoimasta löytyi pienempiä kodin ja lemmikkien tarvikkeita, mutta nopeasti valikoimaan otettiin mukaan pihakalusteita kuten polyrottinkisia pöytäryhmiä ja kasvihuoneita, jotka ovat tänäkin päivänä eräitä suosituimpia tuotteitamme. Itsenäisinä tuoteryhminä laajennuttiin seuraavaksi hierontapöytiin, kuntosalivälineisiin, vesiurheiluun ja lastenvaunuihin. Baby-Merc ja Kunert lastenvaunuista onkin tullut muutamassa vuodessa tuttu näky katukuvassa kaikkialla Suomessa. Vuonna 2015 lastentarvikkeiden valikoima eriytettiin myös omalle verkkosivulleen Vauvakulma.fi, jotta asiakkaat löytäisivät laajentuneen valikoiman vielä helpommin.

  Nykyään toimimme läheisessä yhteistyössä virallisina maahantuojina useille Euroopanlaajuisille tuotemerkeille. Pitääksemme hinnat kilpailukykyisinä on logistiikka pidetty mahdollisimman yksinkertaisena ja tuotteet lähetetäänkin pääsääntöisesti suoraan valmistajan varastolta asiakkaan kotiovelle. Toiminnan laajentuessa on varastotiloja päivittetty myös Suomessa ja nykyinen 1200 neliön varastomme löytyy Oulun Toppilasta. Oulun lisäksi yrityksellä on toimisto myös Lahdessa, osoitteessa Vuorikatu 11.

  Edustamiamme tuotemerkkejä


   

  Preeco Trading Oy on Suomen yrittäjien jäsenyritys ja on ansainnut korkeimman AAA luottoluokituksen.

  Suomen yrittäjät    

   

  Yhteystiedot

  Preeco Trading Oy

  Y:2465546-6

  Aleksanterinkatu 26, 15140 Lahti