Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone 4,4m² + sokkeli

Hinta voimassa16.8.saakka
Normaalisti: 429,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 329,95 €

Alkaen 14.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Preecon vuoden 2020 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone 4,6m²

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset, jotta pääset kasvattamaan kasveja puutarhaan! Pakettiin kuuluu: laadukas alumiinirunko, UV suojatut kennolevyt (4mm, 610g/m2 entistä 30% painavemmat ja tukevammat), sokkeli maa-ankkureilla(mahdollista tehdä korkeammatkin esim. harkoista tai puusta perustukset ja kiinnittää kasvihuoneen sokkeli korkeampaan perustukseen), rännit sadevesin ohjaamiseen ja tuuletusikkuna. Tämän lisäksi voit hankkia juuri tätä kasvihuonetta varten suunnitellun automaattisen ikkunan avaajan

Kasvihuone on suunniteltu helposti koottavalla alumiinirungolla, jossa kennot liu'utetaan uriin, jolloin kennojen kiinnitys on erittäin helppoa. Alumiinirunko voidaan koota helposti pitkistä alumiinipaloista. Pidemmät alumiiniset rungonosat takaavat tukevamman rungon ja näin se kestää paremmin. Lisäksi se on entistä nopeampi koota.

Seinä- ja kattopaneelit on valmistettu 4mm (610g/m2) ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneen kattoon on suunniteltu kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuonepaketti sisältää valmiiksi sadevesille ränniputket, joten voit ohjata sadet vedet sinne minne haluat! 

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Ominaisuudet

  • Kestävä sekä huoltovapaa alumiinirunko
  • Säädettävä tuuletusikkuna
  • Räystäskourut sekä putket sadevesille
  • Tukevat sivuuttais- ja ristikkäistuet
  • UV-suojaus

Tekniset tiedot

Materiaali Alumiini, polykarbonaatti
Pinta-ala Pinta-ala: 4,6m²
Tilavuus Tilavuus: 8,9 m³
Mitat 180 x 242 cm ( rännien kanssa leveys 190)
Paneelit 4mm - polykarbonaatti
Harjakorkeus 195 cm
Laidan korkeus 140 cm
Laidan korkeus: 124 cm
Ikkunoiden määrä: 1

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.08M)
Runko: Alumiini
Tyyppi: Kennolevylliset kasvihuoneet
Koko: 4,75m²
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

3.5 /5


Yhteensä 20 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä7 kpl

3 tähteä6 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä3 kpl

Kirjoittaja: Kaapo 04.06.2020

Kasausohjeet aivan kelvottomat. Pakko purkaa aina puolet kasatuista palikoista kun huomaa miten niiden kuuluisi oikeasti olla.

Kirjoittaja: Mirja 04.06.2020

Kasvihuoneen ohje, huonosti piirretty, oli vaikeaa miettiä, mihin ruuvit, oli pari eri kokoisia ruuveja, piti monta kertaa purkaa ja vaihtoi ruuvit. Myös kourut,siis katon levyn päälle vai alle…Olis hyvä piirtää kunnolla ja terävällä kynällä, myös ruuvien koosta pitäis merkata… Muuten hyvä kasvihuone! Meni kolme päivää, että saatiin kokoon.. Hiessä! Ohjeen takia! On myös hyvä palvelu, nopea toimitus! tsemppiä.

Kirjoittaja: Juha 03.06.2020

Tuote vastasi hyvin odotuksia.

Kirjoittaja: vähän pettynyt 14.05.2020

TODELLA huonot ohjeet! Ainakin tunnin verran menee aikaa hukkaan sen takia, kun ohjeista ei saa selvää (kuvat todella huonoja), melkein kokeilemalla pitää koota. Paketissa on kolme eri sorttia ruuveja, ohjeiden alussa sanotaan millä ruuveilla kiinnitetään, mutta jossain ohjeiden puolivälissä enää ei, itse pitää miettiä mitä ruuveja näistä kolmesta täytyy käyttää. Kannattaa kaupasta ostaa erikseen kiinnitystolpat mitkä pitää kasvihuoneen maassa tukevasti kiinni, paketissa on mukana surkeat muoviset mitkä voi heittää heti roskiin. Muuten käy niin että jos sattuu olemaan vähän isompi myrsky, saat kerätä kasvihuoneen osia naapurin pihasta. Ensimmäinen kasvihuone meillä, saa nähdä miten toimii. Jos olisin tiennyt kasvihuoneista vähän enemmän, olisin ostanut sellaisen missä on paksummat polykarbonaatti paneelit.

Kirjoittaja: Arto 12.10.2018

Tuote 4 tähteä, toimii moitteettomasti. Materiaali saisi olla hiukan tukevampaa!

Kirjoittaja: Vesa 12.10.2018

Tyytyväisyydestä tuotteen laatuun 5 pistettä. Tosin tulee käyttöön vasta keväällä, joten silloin toimivuus varsinaisesti testataan.

Kirjoittaja: Ritva 06.09.2018

Perus laatuinen kasvihuone, tämän kesän toiminut hyvin ja ei ole tuulessakaan lennelleet pleksit. Talveksi laitan levyt varuiksi pois :)

Kirjoittaja: Jomppe 05.09.2018

Toimiva peli ja hinta kohdillaan!

Kirjoittaja: Kurkku 24.08.2018

Insinöörin verta omaavana kasaus sujui jokseenkin ongelmitta. Toimitus oli hidas(5 päivää).

Kirjoittaja: Voihan Preeco 14.06.2018

Oli pakko antaa yksi tähti kun ei voinut olla antamatta nolla. Todella huonot ohjeet, epäselvät kuvat ja itse pitää päätellä miten kasata. Tähän pitäisi vain kirjoittaa, että paskan myivät. Onkohan tämä firma itse koonnut tätä tuotetta vai myyvätkö vain ja ottavat rahat. Lisäksi katossa saisi olla kyllä myös poikittaiset tuet levyjen alla, mahtaako vain talven lumia kestää, tuskin ja kuka sitten korvaa, tuskin firma lähettää uusia osiakaan. Eli paska! En voi suositella kenellekään. Kannattaa panostaa ohjeisiin enemmän ja myös tuotekehitykseen. Vastaavanlaisia on monia markkinoilla ja ne on parempia ohjeiden kanssa ja muutenkin. Mutta ehkä täällä tomaatit kasvavat. Ainakin saatana olutta meni hyvin kun tätä kasasi, kiitos siitä.

Kirjoittaja: kasvattelija 29.05.2018

Yksi tähti pois huonojen kasausohjeiden takia. Meillä jäi yhdet osat täysin käyttämättä, koska ei ollut mitään tietoa, että mihin ne kuuluvat eikä niitä lue missään kohtaa ohjetta. Muuten oikein kiva kasvihuone. Aikaa kasaamiseen kannattaa varata kuitenkin enemmän, kun ohjeessa kerrottu 240 min. :)

Kirjoittaja: Rompe 23.05.2018

Kasaus ohjeisiin voisi panostaa enemmän. Oli suttuisista kuvista koitettava arvailla miten päin mikäkin osa asettuu paikoilleen. Muuten vaikuttaa toimivalta

Kirjoittaja: Jens 21.05.2018

Dåliga bilder och instruktioner hur man skall lägga upp växthuset, annars prisvärt. (vissa delar passade inte exakt)

Kirjoittaja: Jari H 09.05.2018

Toimiva ja hintansa väärtti....

Kirjoittaja: ritsu 06.05.2018

olen ihan ulalla en saa perustuksia laitettua kolmas päivä menossa ohjeet surkeat kuvat hämärät ei saa selvää, en vaan osaa näillä ohjeilla

Kirjoittaja: Ostaja 03.05.2018

Kokoamisohjeissa on kehittämisen tarvetta. Ohjeet todella huonot.Nyt harkitsen tuotteen palauttamista. Olen koonnut samantyyppisen kasvihuoneen aikaisemmin ja siinä oli selkeät kuvat sekä sanallinen, suomenkielinen ohjeistus.

Kirjoittaja: Pekka 30.04.2018

Huonot ohjeet, epäselvät, noin neljässä tunnissa pitäisi olla valmis ohjeistuksen mukaan, ei ole, yli 10 tuntia mennyt. valmiina varmaan hyvä kasvihuone mutta vaatii hyvin paljon työtä että saa sen kasaan, koska kuvat ovat olemattoman huonot eikä kuvista saa mitään selvään. Onkohan myyjä koonnut tätä itse edes?

Kirjoittaja: insinööri 28.04.2018

Huonot ohjeet

Kirjoittaja: Aarondah 25.07.2017

Kyllä tämä hintansa väärti on, kasaamisessa meni toki aikaa ja laitoin suosiolla suoraan silikooniakin saumoihin. Lopputulokseen olen kyllä tyytyväinen.

Kirjoittaja: Mika 06.05.2017

Seinäpaneeleissa huono kiinnitys nipsukkeilla. Tuulisella paikalla seiniä saa kerätä ympäri pihoja harvasepäivä. Tämä pettymys.

Kauppias vastannut 07.06.2017

Kiitos arvostelusta! Olen pahoillani, että on ollut hieman ongelmia! Voisitteko laittaa viestiä asiakaspalveluumme niin katsotaan mitä tuolle voidaan tehdä! Esim. onko asennus onnistunut ihan oikein :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: