Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Kasvihuone 5,75m2 + sokkeli

Hinta voimassa23.5.saakka
Normaalisti: 509,95 € Säästä 110€!
Nyt vain: 399,95 €

Alkaen 17.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

Preecon vuoden 2021 kasvihuonemallisto

Lanseerasimme vuonna 2014 Preecon kasvihuonemalliston - joka oli huippumenestys! Kasvihuoneet myytiin loppuun nopeasti ja seuraavina vuosina olemmekin kasvaneet Suomen yhdeksi suurimmaksi kasvihuonemyyjäksi. Kasvihuoneisiin on vuosien varrella tehty edelleen muutoksia, joiden avulla ne ovat entistä laadukkaampia ja helpompia käyttää, turvallisuutta unohtamatta!

Kasvihuone 5,75m²

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset, jotta pääset kasvattamaan kasveja puutarhaan! Pakettiin kuuluu: laadukas alumiinirunko, UV suojatut kennolevyt (4mm, 600g/m² entistä 30% painavemmat ja tukevammat), sokkeli maa-ankkureilla(mahdollista tehdä korkeammatkin esim. harkoista tai puusta perustukset ja kiinnittää kasvihuoneen sokkelin korkeampaan perustukseen), rännit sadevesin ohjaamiseen ja tuuletusikkuna. Tämän lisäksi voit hankkia juuri tätä kasvihuonetta varten suunnitellun automaattisen ikkunan avaajan

Kasvihuone on suunniteltu helposti koottavalla alumiinirungolla, jossa kennot liu'utetaan uriin, jolloin kennojen kiinnitys on erittäin helppoa. Alumiinirunko voidaan koota helposti pitkistä alumiinipaloista. Pidemmät alumiiniset rungonosat takaavat tukevamman rungon ja näin se kestää paremmin. Lisäksi se on entistä nopeampi koota.

Seinä- ja kattopaneelit on valmistettu 4mm (600g/m²) ontosta polykarbonaattilevystä. Sen etuina on sen lämpöeristävyys ja iskunkestävyys. Näin kasvihuone pitää paremmin lämpönsä kylmemmissäkin oloissa! Kasvihuone ei myöskään vioitui pienemmistä kolhuista, esimerkiksi lasten leikeistä lentävä pallo tai heilahtava haravanvarsi ei tee minkäänlaista jälkeä kennon pintaan.

Kasvihuoneen kattoon on suunniteltu kätevä tuuletusikkuna. Tämän avulla voit itse säädellä helposti kasvihuoneen lämpötilaa niin, että kasveillaisi on koko ajan optimi lämpötila.

Kasvihuonepaketti sisältää valmiiksi sadevesille ränniputket, joten voit ohjata sadet vedet sinne minne haluat!

Kasvihuoneen kennot on valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja runko kestävästä alumiinista.

Päivitys 2021 - lisäpalkki tuomaan lisätukevuutta kennoille.

Kasvihuoneen asentaminen on entistä helpompaa interaktiivisten ohjeiden avulla. Video-ohjeista voit valita erikseen eri osien kasaamisen, tai katsoa koko kasvihuoneen asennuksen alusta loppuun. Videon voi tarvittaessa pysäyttää, ja voit ohjailla näkymää hiirelläsi.

KATSO INTERAKTIIVISET KASAUSOHJEET


Ikkunanavaaja

Kiinteä ikkunan avajaa

Ominaisuudet

  • Kestävä alumiinirunko
  • Helposti säädettävä tuuletusikkuna
  • Räystäskourut sekä putket sadevesille
  • UV-suojaus
  • Helposti koottava!

Preeco Kasvihuoneen kokoaminen

Tekniset tiedot

Pinta-ala: 5,75m²
Tilavuus: 10,9 m³
Mitat: 242 x 238 cm ( leveys rännien kanssa 250cm)
Paneelit: 4mm 610g - polykarbonaatti
Harjakorkeus: 195 cm
Laidan korkeus: 122 cm
Runko: Alumiini
Ikkunoiden määrä: 1

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.64M)
Runko: Alumiini
Tyyppi: Kennolevylliset kasvihuoneet
Koko: 6m²
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Kasvihuone 5,75m2 + sokkeli

3.4 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: Kikka 09.04.2021

Ohjeita seuraamalla helppo koota. Sokkelin teimme itse puusta ja ankkuroimme sen maahan, koska on tuulisella paikalla. Oven aukipysymiseen tehtiin itse stoppari. Kaksi M6 lyhyttä pulttia puuttui, sensijaan 2 mutteria oli ylim. Kaiken kaikkiaan toimiva koppi.

Kauppiaan vastaus 16.04.2021
Hei Kikka! Mukava kuulla, että tuote on mieluinen vaikka muutama osa puuttui. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme oheisella lomakkeella niin hoidetaan asia kuntoon :) https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: Berit 13.07.2020

Hyvä kasvihuone, mutta tuuletusluukku ei mene täysin kiinni vaikka kasvihuone koottu oikein.

Kauppiaan vastaus 20.04.2021
Hei Berit, kiitos arvostelustasi ja ikävä kuulla että sinulla on ollut ongelmia tuotteen kanssa. Laitan heti eteenpäin viestiä tuotteen tuuletusluukusta. Lisäksi voit ottaa yheyttä asiakspalveluun ja katsotaan mitä asialle voidaan tehdä. Mukavaa kesän jatkoa sinne:) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Tom 13.07.2020

Hyvä

Kirjoittaja: Kimble 24.05.2020

Tuote ihan kohtuullinen mutta asiakaspalvelu todella ala-arvoista. Parista metallipalkista puuttui selkeästi ruuvinreiät ja tätä olen yrittänyt myyjältä selvittää. Puhelimeen ei vastata eikä sähköpostiin. Outoa toimintaa. En suosittele tätä yritystä kenellekään enkä varsinkaan osta sieltä enää mitään jatkossa.

Kirjoittaja: Tiina 24.03.2020

Tuli tomaateille hyvä kilohinta, kun tämä huone muutaman sentin lumen tulon jälkeen oli mennyt kasaan. Huolellisesti tehty pohjat ja kaikki ohjeiden mukaan, tuuli kaatoi viimeiseltä koko kalliin huoneen. Kannattaa tukea katto sisältä jollain, on liian pitkä alumiiniselle rakenteelle. En suosittele.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: