Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Koiratarha 6x6x1,82m ( Elementti )

Hinta voimassa9.8.saakka
Normaalisti: 1 189,95 € Säästä 290€!
Nyt vain: 899,95 €

Alkaen 35.95 €/kk

ILMAINEN PIKATOIMITUS 1-5 PV
Saapuu arviolta maanantai, 10. elo
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Tämä tuote
sisältää:

1 x 3 x 1 x
Tuotetiedot

Koiratarhan avulla lemmikkisi voi viettää aikaa pihalla turvallisessa ympäristössä, eikä vilkkaampaakaan koiraa tarvitse herkeämättä vartioida. Lemmikki on helppo viedä aitaukseen oven kautta. Aitauksiin mahtuu myös koirankoppi, jossa koirat sekä muut eläimet voivat viettää aikaa huonommallakin säällä. Erinomainen ja viihtyisä aitaus ulkona viihtyville lemmikeille! Elementti koiratarha on helppo koota!

Tämä koiratarha on tarkoitettu niille, jotka haluavat vain parasta!

Koiratarhassa on galvanoitu ja jauhemaalattu runko, joka tarkoittaa sitä, että se ei ruostu ja se on suunniteltu Suomen vaativiin oloihin, lumeen ja kosteuteen. Laadukas runko pysyy tukevasti paikallaan ja pitää sisällä suuremmatkin koirat. Koiratarhassa on mietitty myös lemmikkisi turvallisuutta ja sen takia siinä onkin pyöristetyt kulmat.

Koiratarha rakennetaan elementeistä, joka tapahtuu siihen erikseen tarkoitetuilla tukevilla kiinnikkeillä. Elementti ja ovi ovat kummatkin kooltaan 152x182cm. Elementit kiinnitetään toisiinsa aina kahdella kiinnikepalalla. Elementtitarhan yksi eduista on, että voit kätevästi laittaa sen myös epätasaiseen maastoon, sillä kiinnityspalan korkeuden voit määrittää itse.

Ominaisuudet

  • Helppo ja turvallinen kokoaminen – Jokaisen paneelin välissä on kaksi kiinnityspalaa, joka taka tukevan ja helpon kasaaminen. Voit myös kasata koiratarhan epätasaiseen maastoon! Koiratarha tuodaan sinulle valmiina elementteinä, joten sinun tulee vain yhdistää elementit kiinnityspalojen avulla – Helppoa!
  • Heavy Duty materiaalit – Koiratarhassa on käytetty terästä, joka on galvanoitu ja jauhemaalattu. Se varmistaa, että koiratarha ei ruostu vaativissakin Suomen oloissa! Lisäksi pyöristetty kulmat takaavat sen, että koirallasi on turvalliset olot tarhassaan.
  • Paljon tilaa leikkiä – Tarha on kooltaan jo suuri, joten sinne mahtuu hyvin myös esimerkiksi koirankoppi ja silti koirallesi jää paljon leikkitilaa. Yhden elementin koko on 152x182cm ja ovipalan koko on 152x182cm.
  • Helppo puhdistaa – Rakenteensa ansiosta, koiratarha on helppo puhdistaa esim. vesiletkun ja liinan kanssa.
  • Kätevä ovisalpa – Salvan avulla sinun on helppo laittaa ovi kiinni ja olla varma, että koirasi pysyy tarhassaan.

Tekniset tiedot

Mitat (P x L x K) 6x6x1,82
Materiaali Pulverimaalattu galvanoitu teräs
Elementin verkon silmäkoko 5cm leveys ja korkeus 10cm
Verkon vahvuus 3,6mm
Putken vahvuus ja koko 0,9mm, 30x30mm
Oven silmäkoko 5 x 10cm ja oven alapuolella olevat välit ovat ylhäältä alaspäin korkeudeltaan 4,8cm, 7cm ja 7cm

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 10 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä2 kpl

Kirjoittaja: Silzu 05.05.2020

Muuten ihan ok tuote, mutta salpa ei tule pitämään koiriamme sisällä. Turhan helposti aukeaa

Kirjoittaja: Marika 03.05.2020

Laadukas, luja ja tyylikäs. Helppo koota ja asentaa myös epätasaiseen pihaan. Nopea toimitus pihaan.

Kirjoittaja: Pettymys 23.04.2020

Törmäsin netissä mainokseen jossa oli myynnissä vajaalla 600€, mutta kun tulin tätä nopeaa ostamaan, niin hinta olikin 899.. ei valitettavasti tarttunut mukaan. Mainos johti harhaan..

Kirjoittaja: kimplevaa 21.03.2020

"Erikoistarjouksessa olivat reiluun 550 euroon. Siistin näköiset elementit hintaansa nähden ja kestää koirat sisällä. "<br /> Hei, mäkin haluan tän tällä hinnalla. Tätä kirjoitettaessa 899€. normaalihinta 1189€.<br />

Kirjoittaja: Jaana R 28.03.2019

Just sellanen ku pitikin! Hienoo. Ja toimitus oli nopeeta. Luotettavasti kotiovelle asti

Kirjoittaja: Ajureita 28.02.2019

Oli todella hyvä ostos. Erikoistarjouksessa olivat reiluun 550 euroon. Siistin näköiset elementit hintaansa nähden ja kestää koirat sisällä. Kiinnityslappuihin tulevat mutterit vaihdettiin laadukkaimpiin, alkuperäiset ei kestäneet kiristää. <br />

Kirjoittaja: Mari 21.11.2018

Tuote ylitti odotukseni. Todella kevyt ja helppo kasata vaikka yksin. Ulkonäöllisesti tyylikäs. Yhden aitapaneelin kokoinen ovi ISO plussa.

Kirjoittaja: Piia 21.11.2018

Neljän tähden arvoinen tuote, mutta elementtien kirstykset ovat liian heppoiset. Kiristettäessä saattavat vääntyä.

Kirjoittaja: Anni R 02.10.2018

Toimii hyvin jo pentuikäiselle sakanmaalaiselle koirallemme ja toimii varmasti seuraavat 10 vuotta hieman kun koira kasvaa. Koira saa leikkiä rauhassa tilassa, ilman hihnaa ja tiedän ettei se pääse karkuun ja mikään mukaan pääsee sitä vahingoittamaan. Ostin tuonne sisälle oman kopin ja hyvin mahtui ja tilaa on enemmän kuin tarpeeksi :)

Kirjoittaja: Henri S 04.09.2018

Helvetin hyvä ostos, olisi pitänyt jo ostaa kauan aikaa sitten, ettei tarvitse poikien hihnassa juosta. Kasaus onnistui helposti ja laadukas tekele.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: