Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

POHJOLA GARDEN KIMI 3x3m Puutarhakatos, harmaa

Tarjous voimassa24.3.saakka
  • POHJOLA GARDEN KIMI 3x3m Puutarhakatos, harmaa
  • POHJOLA GARDEN KIMI 3x3m Puutarhakatos, harmaa
  • POHJOLA GARDEN KIMI 3x3m Puutarhakatos, harmaa
  • POHJOLA GARDEN KIMI 3x3m Puutarhakatos, harmaa
  • POHJOLA GARDEN KIMI 3x3m Puutarhakatos, harmaa
POHJOLA GARDEN KIMI 3x3m Puutarhakatos, harmaa
search
Normaalisti: 269,95 € Säästä 110€!
Nyt vain: 159,95 €

Osamaksulla alkaen 8.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 159,95 €.
Sisältää alv:n

• 300 x 300 x 265cm (PxLxK)
• Teräsrunko
• 190G Polyesteri

calendar_today ENNAKKOTILAUS

Määrä

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
ENNAKKOTILAUS - lähetämme tuotteen arviolta 31.05.
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Preeco Paviljonki suojaa sinua ja kalusteitasi auringolta, tuulelta sekä esimerkiksi puista tippuvalta lialta. Vahva teräsrunko on jauhemaalattu, ja sen näppärän muotoilun ansiosta siihen on helppo ripustaa esimerkiksi kuukkaruukkuja piristämään ilmettä! Kestävä 190g/m2 polyesterikangas on PA päällystetty, ja helposti puhdistettavissa. Sopii erinomaisesti niin kotipuutarhaan kuin ravintola ja kahvila käyttöönkin.

Luo Tunnelmallinen Ulkotila Pohjolan Gardenin Paviljongilla – Suunniteltu Suomessa

Pohjolan Gardenin paviljonki on suunniteltu tuomaan suomalaiseen ulkotilaan sekä toiminnallisuutta että tyylikästä suunnittelua. Yli 10 vuoden kokemuksemme tarkoittaa, että olemme huomioineet kaikki Suomen olosuhteiden vaatimukset, tarjoten sinulle katoksen, joka kestää vuosia ja säilyttää kauneutensa vuosien käytön ajan.

Tuotteemme ovat saaneet asiakkailtamme valtavasti positiivista palautetta niiden laadun, kestävyyden ja muotoilun ansiosta. Pohjolan Garden pyrkii suunnittelemaan laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja, jotka ovat hinnaltaan edullisia ja sopivat niin arjen käyttöön kuin juhlahetkiinkin.

Kutsumme sinut vierailemaan verkkosivustollamme www.pohjolagarden.fi, jossa voit tutustua valikoimaamme. Pohjolan Gardenin paviljonki on täydellinen valinta, kun haluat luoda viihtyisän ja suojaisan tilan ulkona, oli kyseessä sitten rento perheillallinen tai juhlava vastaanotto.

Ominaisuudet
  • TUKEVA TERÄSRUNKO: Paviljongin tukeva runko on valmistettu teräksestä joka on viimeistelty tyylikkäällä pulverimaalauksella. Tyylikkäästi muotoiltuun runkoon voi myös ripustaa esimerkiksi kukkaruukkuja!
  • SUOJAA PAISTEELTA JA TUULELTA: Polyesteri katos suojaa sinua kevyeltä sateelta sekä puista tippuvalta lialta. Se on myös helppo puhdistaa! 
Tekniset tiedot
Mitat 300 x 300 x 265cm (PxLxK) (rungon korkeus 210 cm)
Materiaali (runko) Jauhemaalattu teräs, harmaa
Materiaali (kangas) 190g/m2 PA päällystetty polyesteri, harmaa
Paino n. 25kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia POHJOLA GARDEN KIMI 3x3m Puutarhakatos, harmaa

3.7 /5


Yhteensä 14 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä3 kpl

Ei ole vielä pystytetty, kun lunta on liikaa. Näytti olevan kaikki osat paketissa. Katoksen lähetyspakkausta voisi vahvistaa päistä, koska terävät palkkien päät rikkovat laatikon ja se siirtely rikkinäisenä on hankalaa. On aika painava paketti.

Vaikutti tasokkaalta ja lienee tukeva. Pääsen kokoamaan sen vasta kesällä, joten ei muuta tietoa. Mutta tyylikäs on verrattuna joihinkin mknenkirjaviin.

Viaikutti hyvältä ja laadukkalta. Mutta vasta ensi kesänä on pystytys. Toivon parasta.

kivan kokoinen ja sopivan hintainen tuote

Kankaassa olevat "taskut" saisivat mielestäni olla syvemmät.

Kauppiaan vastaus 2021-08-25
Kiitos arvostelusta, Arja! Toivottavasti katos on mieluisa pienistä puutteista huolimatta. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Toimitussotku postitoimipaikan virheellisyyden takia. Vaivalloinen pystyttäminen, ruuvien hankala asennus. Hontelo rakenne. Toiminnallisuus sinänsä kohtuullinen.

Kauppiaan vastaus 2021-09-08
Kiitos arvostelusta, Tuomo! Ja pahoittelut monenlaisesta ongelmasta matkan varrelta. Toivottavasti katos on kuitenkin mieluinen. Ongelmatilanteissa voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä oheisella lomakkeella https://preeco.fi/yhteyslomake - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

ukevan oloinen, helppo koota, toimitus asiakasystävällinen ja tosi nopea.

Kauppiaan vastaus 2021-09-08
Kiitos arvostelusta, Anne! Kiva kuulla, että ostos on mieluinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Aurinkokatos mainio tuote. Kuljetuksessa kolme kattorautaa oli vääntynyt. Juotoksissa jo nyt ruostetta. Mitenkähän tulevat kestämään?

Toimii oikein hyvin 2 viikkoa ollut jo pystyssä ja pärjännyt sateissa :)

Erittäin huono laatuinen. Ei kestä vesisadetta eikä tuulta. Kulmaputket taipuvat ja poikkeavat. Katos venyy vesipussiksi. Takuu ei kuulemma kata luonnon aiheuttamia vikoja. Mitä takuu sitten kattaa jos kyseessä ulos tarkoitettu tuote. Erittäin huono asiakaspalvelu.

Ensimmäinen vesisade ja katoksen kangas antoi periksi ja kattoon ilmaantui vesipusseja. Ensimmäinen myrsky ja yksi kulma "rauta" vääntyi poikki. Halvalla ei saa hyvää. Tikit eivät kestä kulmissa eikä missään mihin kohdistuu tuulella rasitusta. Ehkä suunniteltu Saharan tyyneen säähän.

Hyvä tuote, nopeasti toimitettu, tosi asiallinen palvelu.

Kauppiaan vastaus 2021-04-22
Hei Tatiana, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Hintaansa nähden kestävä ja siisti tuote. Ja nopea toimitus pihalle asti

Kauppiaan vastaus 2021-04-27
Hei Hilse55, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Hinta-laatu suhde todella hyvä. Tuote on meillä suojassa tuulelta, eli se tekee katoksesta ainakin meidän käytössä erittäinkin tukevan, en tiedä miten avonaisemmassa paikassa käyttäytyisi, koska ei kovinkaan painava ole. Ainoa miinus tulee kankaasta, joka pussittaa sateella reunoille pussiin veden, mikä tietysti venyttää kankaan. Tähän ongelmaan täytyy siis itse kehittää jonkinlainen ratkaisu, eli enemmän kiristystä kankaan reunoille katoksen rungon kohtiin.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: