Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

NIKO 3x4m Pihapaviljonki, vaalea beige

Tarjous voimassa26.9.saakka
Normaalisti: 269,95 € Säästä 70€!
Nyt vain: 199,95 €

Tai osamaksulla alkaen 9.95 €/kk

close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Tämä paviljonki pitää jokaisen kestitsijän pihalta löytyä! Niko paviljonki on beigen värinen helposti siirreltävä ja uudelleen pystytettävä paviljonki-katos, joka takaa tuulettomatlämpimät ja tarvittaessa yksityisyyttä tuovat kekkerit ja muut kestimistilaisuudet omalle pihalle. Tukipalkkeihin on nimittäin kiinnitetty verhot, jotka saa tarpeen mukaan auki tai kiinni, kätkien lämmön kuin salaiset keskustelut sisäänsä pois uteliailta naapureilta. Saat myös tukirakenteisiin esimerkiksi kukkia roikkumaan, joilla voit entisestään parantaa paviljongin ulkonäköä.

"Olen tyytyväinen tuotteeseen. Kangas vaikuttaa jämäkältä niinkuin runkokin."

"Hyvät materiaalit ja vaivaton kasata."

"Tuli nopeasti kotiin. Ihana"

"Hyvä oli ja nopea kasata."

Paviljonki on saatavana väreissä: vaalea beige, vihertävän harmaa, sekä harmaa. Paina värivaihtoehtoa avataksesi tuotesivu.

Tämä Preecon Paviljonki suojaa sinua ja kalusteitasi auringoltatuuleltasadekuuroilta sekä esimerkiksi puista tippuvalta lialta. Vahva teräsrunko on jauhemaalattu. Kestävä 180g/m2 polyesterikangas on PA päällystetty, ja helposti puhdistettavissa. Sivuseinien kangas on 140g/m2 polyesteriä. Sivut voidaan sulkea yksitellen, jolloin saat täydellisen suojan säältä ja katseilta. Sopii erinomaisesti niin kotipuutarhaan kuin ravintola- ja kahvilakäyttöönkin.

Huolto – Paviljongin beige väri pitää pinnan ikinuorekkaana eikä sitä haittaa Suomen sää, risut eivätkä männynkävyt. Huomioithan kuitenkin, että paviljongin kangasmateriaalit ovat vettähylkiviä, eivät vedenpitäviä. Kovalla sateella veden läpi pääseminen kankaasta on mahdollista. Paviljonki painaa 25 Kg ja ei kestä kovaa tuulta,suurempia myrskyjä tai suurta lumikuormaa ja mainituissa olosuhteissa suosittelemme paviljongin purkamista. Kesällä et kuitenkaan tätä paviljonkia helppohoitoisempaa illanistujaissuojaa tule löytämään!

Hinta – Preeco on tunnettu halvoista hinnoistaan, ja samanaikaisesti korkeasta laadustaan. Meiltä Niko- ja moni muu paviljonki edullisesti kilpailijoitamme halvemmalla, jopa Suomen halvimpaan hintaan! Myymme mieluiten suuren määrän paviljonkeja ja muita tuotteita ilman välikäsiä ja ilman jälleenmyyjiä. Tämä tarkoittaa sitä, että saat meiltä ostaessasi tukkuhinnan, ja meidän ei tarvitse suojata katteitamme jälleenmyyjien varalta, jolloin sinä ja lompakkosi hyötyvät eniten, kun ostat Preecolta!

Huomioithan seuraavat seikat tuotteen käytössä:

Paviljongin kangasmateriaalit ovat siis vettähylkiviä, eivät vedenpitäviä. Kovalla sateella veden läpi pääseminen kankaasta on mahdollista.

Paviljonki ei kestä kovaa tuulta/suurempia myrskyjä. Mainituissa olosuhteissa suosittelemme paviljongin purkamista. Tuotetta ei ole tehty kestämään lumikuormaa. Tuote tulee talveksi purkaa tai huolehtia tarkasti siitä ettei lumikuormaa kerry katolle.

Myyjän vastuulla on tuotteelle soveltuvissa käyttöolosuhteissa tapahtuneet tuotevirheet.

Ominaisuudet

  • TUKEVA TERÄSRUNKO: Paviljongin tukeva runko on valmistettu teräksestä joka on viimeistelty tyylikkäällä pulverimaalauksella.
  • SUOJAA PAISTEELTA JA TUULELTA: Polyesteri katos suojaa sinua sateelta sekä puista tippuvalta lialta. Se on myös helppo puhdistaa!
  • SULJETTAVAT SIVUSEINÄT: Polyesteristä valmisetut seinät voidaan sulkea yksitellen, jolloin saat täydellisen suojan säältä.

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK) 400 x 300 x 275cm (Uloimmat mitat)
Materiaali (runko) Jauhemaalattu teräs
Materiaali (kangas) 180g/m2 PA päällystetty polyesteri (seinät 140g/m2), vaalea beige
Paino n. 25kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
    Mitkä ovat rungon mitat ja "oviaukon" korkeus?

    Rungon mitat (sivu x sivu): 245cm x 340cm 

    Katon matalin kohta: 187cm


Kokemuksia NIKO 3x4m Pihapaviljonki, vaalea beige

3 /5


Yhteensä 6 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä2 kpl

Kirjoittaja: Merja 22.06.2021

Tuli nopeasti kotiin. Ihana

Kauppiaan vastaus 08.09.2021
Kiitos arvostelusta, Merja! Mukava kuulla, että ostos vastaa odotuksia. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco
Kirjoittaja: En 26.05.2021

"tukeva teräsrunko"Viikon sisällä ylälaidan runko putki meni kaarelle ja katkesi. Äärimmäisen huono. En suosittele

Kirjoittaja: En 26.05.2021

"tukeva teräsrunko"<br /> Viikon sisällä ylälaidan runko putki meni kaarelle ja katkesi. Äärimmäisen huono. En suosittele

Kirjoittaja: Nina 25.05.2021

Hyvä oli ja nopea kasata.

Kirjoittaja: Kunkku 12.05.2021

Tuote erittäin huonolaatuinen, ei tahdo pysyä pystyssä ollenkaan. Ostin tuotteen ja hylkäsin sen välittömästi, ei voi pystyttää ulos laisinkaan. Toinen ihmeellinen asia joka paikassa lukee 3*4 kooksi, jota se ei ole, tarkemmin kun avaa koon niin lukeekin paljon pienempi minä myydään. En suosittele kenellekkään.

Kirjoittaja: Junnu 09.05.2021

Sivu putkien hitsaukset per.... kiinnittäessä vetää rungon vinoon ja ala putken kaarelle.<br /> Halpa hinta ja sen näkee laadussa

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: