Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Juhlateltta sivuilla 3x6m, vihreä

Tarjous voimassa25.7.saakka
Normaalisti: 144,95 € Säästä 50€!
Nyt vain: 94,95 €

Tai osamaksulla alkaen 8 €/kk

close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

Juhlateltta sivuilla 3x6m, vihreä

”Kuule vänskä, mis sie tarviit oikein hyvää juhlatelttaa. Täs siul on sellanen."

5/5 tähteä: "Oli todella helppo ja nopea kasata! Sopi täydellisesti meidän 30v juhliin! Kesti hyvin sadetta ja tuulta!"

Juhlateltta on pihajuhlien ja muiden tapahtumien pelastus! Telttaa voidaan käyttää myös erilaisissa tilaisuuksissa myyntitelttana. Juhlateltta tarjoaa suojaisan paikan tarjota vieraille tai asiakkaille esimerkiksi ruokaa. Se on myös täydellinen paikka suojautua auringolta helteisinä kesäpäivinä. Teltan sivupaneelit voidaan irrottaa, jolloin telttaa voidaan käyttää tyylikkäänä katoksena, joka mahdollistaa paremman ilman kierron teltassa. Sivupaneelit ovat helposti ja nopeasti kiinnitettävissä tarvittaessa. Yhdessä sivupaneelissa on vetoketjullinen oviaukko. Teltta on siis mahdollista myös sulkea kokonaan. Sivuilla olevat läpinäkyvät ikkunat tarjoavat kuitenkin aina näkymät ulos. 

Kankaan materiaali on vettä hylkivä polyeteeni, joten kevyt sadekaan ei pilaa juhlia. Juhlateltan teräsrunko on suunniteltu mahdollisimman helposti koottavaksi. Tukeva runko on helppo pystyttää kaikille aluistoille. Tämä juhlateltta on kestävä, joten voit käyttää sitä monena peräkkäisenä kesänä.

Nurmikolle pystytäessä voit tehdä teltasta entistä tukevamman nurmikkoankkurien avulla. Paranna tukevuutta edelleen ja lisää ostoskoriin myös teltan lisäpainot (valitse tämä tai tämä yhteensopiva vaihtoehto). Juhlateltta on helppo purkaa ja varastoida pieneen tilaan, joten myös sen kuljettaminen on helppoa. 

Hinta – Preecolta saat juhlateltat Suomen halvimpaan hintaan. Ostamme mielellään suuren määrän juhlatelttoja, joten meille riittää pienempikin kate, joten saat teltan meiltä tukkuhintaan. Lisäksi emme myy jälleenmyyjille, jonka takia meidän ei tarvitse suojata katteitamme, joten meillä pysyvät halvat hinnat tänään ja tulevaisuudessa. Ostamalla Preecolta saat halvan hinnan, taakuuvarmaa laatua ja lompakkosikin kiittää.

Huomioithan seuraavat seikat tuotteen käytössä:

Tuotteen kangasmateriaalit ovat vettähylkiviä, eivät vedenpitäviä. Kovalla sateella veden läpi pääseminen kankaasta on mahdollista. Tuote ei kestä kovaa tuulta/suurempia myrskyjä. Lisäpainot (myydään erikseen) auttavat kuitenkin pitämään teltan paikallaan hiukan kovemmalla tuulella, mutta eivät myrskyssä. Mainituissa olosuhteissa suosittelemme tuotteen purkamista. Tuotetta ei ole tehty kestämään lumikuormaa. Tuote tulee talveksi purkaa tai huolehtia tarkasti siitä ettei lumikuormaa kerry katolle. Myyjän vastuulla on tuotteelle soveltuvissa käyttöolosuhteissa tapahtuneet tuotevirheet.

Ominaisuudet

✔ MONIKÄYTTÖINEN JUHLATELTTA:  Juhlateltta on täydellinen tapa tarjota suojaisa paikka juhlissa, tapahtumissa tai vaikka torimyynnissä.

✔ IRROTETTAVAT SIVUPANEELIT: Teltan sivupaneelit on mahdollista irrottaa ja kiinnittää helposti. Juhlateltta toimiikin myös tyylikkäänä katoksena ilman seiniä.

✔ OVIAUKKO VETOKETJULLA:  Viileällä kelillä juhlateltta voidaan sulkea kokonaan. Oviaukko vetoketjulla tarjoaa helpon tavan kulkea telttaan.

✔ VETTÄ HYLKIVÄ:  Teräsrunkoisen teltan kangas on vettä hylkivää polyeteeniä.  

✔ HELPPO KASATA: Juhlateltta on helppo ja nopea kasata ja purkaa. Purettuna se on helppo varastoida pieneenkin tilaan.

Tekniset tiedot

Mitat (PituusxLeveysxKorkeus) 6 x 3 x 2.65 m(LxSxK)
Paino 16,5 kg
Katto ja sivupaneelit Polyeteeni
Rungon materiaali Teräs

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Juhlateltta sivuilla 3x6m, vihreä

5 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Toni 16.06.2019

Oli todella helppo ja nopea kasata! Sopi täydellisesti meidän 30v juhliin! Kesti hyvin sadetta ja tuulta!

Kauppiaan vastaus 27.04.2021
Hei Toni, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa Kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: