Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Metallinpaljastin edistyneille harrastajille

Hinta voimassa29.11.saakka
Normaalisti: 159,95 € Säästä 45€!
Nyt vain: 114,95 €

Alkaen 8 €/kk

ILMAINEN TOIMITUS
saapuu arviolta maanantai, 7. joulu
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17
Tuotetiedot

Nauti hauskasta ympäristösi tutkimisesta tällä metallinpaljastimella. Saatat löytää historiallisia ja arvokkaita esineitä. Nämä esineet voivat olla vaikkapa kolikoita, koruja tai jalokiviä, jotka ovat hautautuneet maahan. Toiminnot: LCD-näyttö: Näyttää todennäköisimmän metallilajin symbolilla, esineen syvyyden, DISC-alueen, SENS-tason segmentin kanssa, valitun toimintatavan ja pariston tilan.

Kolmiääninen äänierotus: omat äänensä erityyppisille metalleille. DISC: toiminnolla voi säätää tunnistusta ja saada laite ohittamaan metalliroskat, kuten naulat ja pullonkorkit jne. P / P: Osoittaa havaitun kohteen tarkan sijainnin. Kuulokeliitäntä (3,5 mm): mahdollistaa kuulokkeiden (lisävaruste) kytkemisen ja metallin etsimisen ilman ärsyttäviä sivuääniä.

Vedenpitävä hakukela: mahdollistaa etsinnän matalassa vedessä (laitteen näyttäpaneeli ei saa kastua). Tunnistussyvyys: enintään 20 cm Metallinpaljastin on helppo koota, eikä erityisiä työkaluja tarvita.

ALL METAL / KAIKKI METALLI: Käytetään kaikenlaisten metallien havaitsemiseen.

DISC: Tällä toimintatilalla voi säätää tunnistusta ja ohittaa ei-toivotut metalliroskat.

PINPOINT: Kun esine on löydetty, voit määrittää kohteen tarkemman sijainnin.  Äänimerkki kuuluu ja näytön syvyyden ilmaisin näyttää kohteen todennäköisen syvyyden. 

Älä koskaan tuhoa historiallisia tai arkeologisia esineitä tai rakennelmia. Jos et ole varma löytämästäsi esineestä, ota yhteyttä museoon tai vastaavaan historialliseen instituutiolle alueellasi. Jätä alue ja kasvillisuus sellaiseksi, kuin ne olivat. Täytä mahdollisesti kaivamasi kuopat.

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: