Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

RUSKA pöytä 205cm + EILA penkki 2kpl

Hinta voimassa12.7.saakka
Normaalisti: 429,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 329,95 €

Alkaen 14.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Tämä tuote
sisältää:

2 x 1 x
Tuotetiedot

Ruska pöytä 205cm + EILA penkki 2kpl

Ruokailuryhmä & 2 pitkää penkkiä

RUSKA ruokailuryhmä tuo iätöntä upeutta puutarhaan, terassille sekä mökille. 205 cm pitkä RUSKA pöytä ja kaksi pitkää EILA penkkiä yhdessä luovat todella tilavan ruokailuryhmän, jonka äärelle mahtuu reilusti väkeä. RUSKA ruokailuryhmä on valmistettu pitkäikäisistä ja helppohoitoisista materiaaleista jotka kestävät pihalla kesällä satoi tai paistoi. Kalusteet voivat olla pihalla kuitenkin ympäri vuoden vahingoittumatta! Käyttöiän maksimoimiseksi suosittelemme kuitenkin suojaamaan tai varastoimaan tuotteet talvella.

Puutarhakalusteet on erittäin helppo koota, joten ruokailuryhmän saa käyttöön todella nopeasti. Se on myös tarvittaessa helppo purkaa ja varastoida pienempään tilaan.

Säänkestävät polywood penkit

Tilavat polywood penkit on helppo ratkaisu kun haluat että pöydän ääreen mahtuu mahdollisimman monta istujaa. Penkkien ansiosta pöydän äärellä mahtuu jopa 10 hengen seurue, kun pöydän päihin asettaa lisäistuimet. Puuta jäljittelevä polywood on materiaalina upean näköinen, ja erittäin helppohoitoinen. Liat on helppo huuhdella vedellä pois. Materiaali on myös UV-suojattua.

Huoltovapaa ruokapöytä puutarhaan

150cm RUSKA ruokapöydän ääreen mahtuu paljon ruokailijoita ja kesäpäivästä nautiskelijoita. Pöydän Non-wood-puujäljitelmä pöytälevy on kuin oikeaa puuta, mutta helppohoitoista ja kestävää kuin muovi. Pöydän voi helposti pestä käyttäen vain vettä. Lisäksi voit käyttää SoftCare polywood suoja-ainetta, ja pidentää pöydän käyttöikää. Pöydän runko on alumiinia, joten se ei ruostu, vaikka olisi pihalla koko kesän ja pitkälle syksyyn. Alumiini on järkivalinta pöydän rungon materiaaliksi, sillä se tuo saman tukevuuden kuin teräskin, mutta on huomattavasti kevyempi materiaali. Pöydän siirtäminen siis onnistuu helposti.

ruokapöytä kahdella penkillä

Ominaisuudet

✔ TILAA JOPA 10 HENKILÖLLE:  Pitkät polywood penkit tekevät ruokailuryhmästä entistä tilavamman! Täydellinen valinta kun haluat kestitä suurta joukkoa ihmisiä.

✔ ERITTÄIN TILAVAT PENKIT: Polywood penkki mahdollistaa entistä useamman ruokailijan mahtuvan pöydän ääreen. Helppohoitoinen ja säänkestävä polywood materiaali.

✔ SÄÄNKESTÄVÄ NON-WOOD PÖYTÄ: Alumiinirunkoinen pöytä on tukeva, mutta kevyt siirtää. Non-wood puujäljitelmä pöytätaso on helppo puhdistaa vedellä.

✔ ENTISTÄ NOPEAMPI KOOTA:  Kahdella penkillä varustette ruokailuryhmä on entistä helpompi koota! Todella nopeasti paketista käyttöön

✔ TOIMITUKSEN SISÄLTÖ: Toimitukseen kuuluu RUSKA ruokapöytä sekä 2 EILA penkkiä.

Tekniset tiedot

Mitat penkki 185x40x45 cm(PxLxK)
Mitat pöytä 205 x 80 x 74cm (PxLxK)
Materiaalit pöytä Nonwood (antiikkiharmaa), alumiini (musta)
Materiaalit penkki Harjattu polyrottinki (musta), alumiini (musta)
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

3 /5


Yhteensä 1 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Petteri 26.03.2020

Pöydän paketti oli pahasti kärsinyt kun saapui. Pöydän toisesta päästä yksi "lauta" oli katkennut, mutta jätettiin käyttöön koska oli akuutti tarve. Pala pysyy paikallaan ruuveilla. Muuten näyttää sekä penkit että pöytä hyvältä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: