Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta

Tarjous voimassa30.6.saakka
  • Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta
  • Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta
  • Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta
  • Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta
  • Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta
  • Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta
  • Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta
Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta
search
Normaalisti: 389,95 € Säästä 230€!
Nyt vain: 159,95 €

Osamaksulla alkaen 8.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 159,95 €.
Sisältää alv:n

• 120 x 60cm
• RGB-valot
• Korkeudensäätö 73 - 121 cm

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Pohjola Indoor: Ergonomiaa ja Tyyliä Jokaiseen Työpäivään

Tutustu Pohjola Indoorin korkeussäädettäviin sähkö- ja veivipöytiin, jotka tuovat ergonomian ja skandinaavisen designin suoraan työtilaasi. Jokainen pöytämme on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen työntekijän tarpeita – tarjoamme mahdollisuuden vaihdella työasentoa istumisen ja seisomisen välillä helposti ja vaivattomasti, edistäen näin terveyttä ja hyvinvointia työpäivän aikana. 

Skandinaavinen Estetiikka Kohtuuhintaan

Pohjola Indoor yhdistää laadukkaat materiaalit ja minimalistisen muotoilun, tuoden työtilaasi kestävää kauneutta. Olemme valinneet jokaisen komponentin huolella, varmistaen, että ne vastaavat pohjoismaisen muotoilun vaatimuksiin – puhtaat linjat, luonnonläheiset materiaalit ja ajattomuus. Tarjoamme kaiken tämän kilpailukykyiseen hintaan, jotta laadukas työympäristö olisi saavutettavissa jokaiselle.

Ergonomiaa ja Monipuolisuutta

Me Pohjola Indoorilla uskomme, että jokaisen tulisi voida työskennellä mukavasti ja ergonomisesti. Siksi tarjoamme kalusteita, jotka tukevat sekä istuvaa että seisovaa työskentelyä, auttaen välttämään pitkäaikaisen paikallaan istumisen aiheuttamia terveysongelmia. Meidän korkeussäädettävät pöytämme ovat täydellisiä niin toimistoon kuin kotiinkin, mahdollistaen joustavan työympäristön luomisen. 

Kestävää Suunnittelua, Suunniteltu Suomessa

Pohjola Indoorin tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa, säilyttäen samalla tyylinsä ja toiminnallisuutensa vuodesta toiseen. Panostamme kestäviin materiaaleihin ja skandinaaviseen muotoiluun, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan myös kestävät käytössä. Valitsemalla meidät saat kalusteita, jotka tukevat aktiivista työskentelyä ja elävät elämääsi mukana. 

Pohjola Indoor – Kotimaisen työpisteen uudistaja. Me tuomme ergonomian ja tyylikkyyden osaksi jokaista työpäivääsi, kohtuulliseen hintaan.

2024 uutuus Preecon sähköpöytä valikoimassa! SUDZPA pelipöytä on kuin tehty vihollisten nöyryyttämiseen pelikentillä. Tyylikkään pelipöydän avulla teet mistä tahansa huoneesta pelimekan, ja RGB-valot luovat mahtavan finaaliottelun tunnelman. Pelikäyttöön muotoiltu sähköpöytä auttaa sinua maksimoimaan pelisuoritukset, ja parantamaan työpisteen ergonomiaa. Tilavalla pöytätasolla on tilaa useamallekin näytölle, ja muille tarvittaville tarvikkeille.

Helppokäyttöinen korkeudensäätö

Pelipöydän korkeutta voidaan säätää 73 - 121 cm välillä helposti pöydän alapuolelle asennettavan ohjauspaneelin kautta. Sähkömoottorin nostokyky on jopa 50 kg, ja nopean sekä hiljaisen moottorin avulla korkeuden säätäminen on miellyttävää. Oikean korkeuden avulla peli- tai työskentely asento saadaan optimaaliseksi, eikä hartioiden kipuilu vaivaa pitkienkään pelisessioiden aikana.

Monipuolinen varustus

SUDZPA pelipöytä näyttää upealta, ja sisältää helppokäyttöisyyttä ja siisteyttä lisääviä ominaisuuksia .Kaikki pöytätason johdot on helppo viedä siististi läpiviennistä, jolloin pöytä pysyy aina siistinä johtosotkuista. Lisäksi pöytään voidaan kiinnittää teline kuulokkeille, sekä erillinen teline ohjaimille.

Pelipöydän rungolla ja moottorilla on 24kk takuu

Ominaisuudet

✔ SÄHKÖSÄÄDETTÄVÄ PELIPÖYTÄ: Korkeussäädettävä pelipöytä maksimoi suorituskykysi pitkienkin pelisessioiden aikana, ja tekee sen näyttäen upealta.

✔ HILJAINEN KORKEUDENSÄÄTÖ:  Sähkömoottori säätää pöydän korkeutta 25mm/s nopeudella, ja alle 50 dB äänenvoimakkuudella.

✔ SUUREMPI NOSTOKYKY:  Pelipöydän nostokyky on 50 kg, joten sille voidaan asettaa useitakin näyttöjä sekä muita tärkeitä tarvikkeita.

✔ MODERNI MUOTOILU: Äärimmäisen näyttävä pelipöytä on viimeistelty sivujen RBG-valoilla, jotka luovat upean tunnelman pelihuoneeseen.

✔ HUIPPUOMINAISUUDET: Pelipöytä on varustettu johtojen läpiviennillä, kuulokepidikkeellä sekä ohjaintelineellä.

Tekniset tiedot
Pöytälevyn mitat 120 x 60 cm
Materiaalit Muovi, metalli 
Pöydän korkeus 73 - 121 cm
Nostokyky 50 kg
Tulojännite 100V-240V
Korkeudensäädön äänitaso < 50 dB
Korkeudensäädön nopeus 25 mm / s
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Pohjola Indoor SUDZPA sähkösäätöinen pelipöytä RGB-valoilla, musta

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: