Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla

Tarjous voimassa21.7.saakka
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
 • POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla
search
Normaalisti: 519,95 € Säästä 310€!
Nyt vain: 209,95 €

Osamaksulla alkaen 10.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 209,95 €.
Sisältää alv:n

• Max. kuormitus 150kg
• Topatut palkit
• 396cm halkaisija!

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Trampoliini Ø 396cm turvaverkolla

Tähän pakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset trampoliinilla hyppymiseen: tukeva runko, laadukas trampoliini, turvallisuutta lisäävä turvaverkko, tolpat ja suomenkieliset ohjeet.

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Lisäksi siinä on galvanoitu runko, joka takaa sen säänkestävyyden Suomen olosuhteissa. Galvanoitu runko ei myöskään ruostu!

Trampoliini on valmistettu vain laadukkaista materiaaleista, joka takaa sen turvallisuuden ja pitkän käyttöiän vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin! Trampoliinissa on pehmeät ja leveät PVC reunapehmusteet, jotka lisäävät entisestään turvallisuutta ja takaavat sen, että trampoliinille on mukava siirtyä.

Trampoliinin turvallisuudesta on pidetty erityistä huolta! Se on tehty laadukkaista materiaaleista. Sitä on testattu lukemattomia kertoja. Se täyttää EU:n asettamat vaatimukset ja tämän lisäksi Suomen omat erityisvaatimukset. Trampoliinin mukana tulevat selkeät käyttöohjeet ja siihen turvaverkko ja turvatolpat.

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Pohjolan Urheilutarvike – Turvallista iloa ja kestävää laatua yli 10 vuoden kokemuksella!

Pohjolan Urheilutarvikkeen trampoliiniit yhdistävät innovatiivisen suunnittelun ja kestävän laadun täydellisesti. Nämä trampoliinit on suunniteltu erityisesti Suomen vaativiin sääolosuhteisiin, ja ne kantavat ylpeänä yli 10 vuoden kokemuksen leimaa. Trampoliinit ovat suunniteltu tarjoamaan iloa ja turvallisuutta vuosiksi eteenpäin.

Meidän missiomme on yksinkertainen: tarjota laadukkaita ja turvallisia tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä vaativia suomalaisia standardeja vaan myös ylittävät ne. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka kestävät käytössä vuosia.

Tutustu laajaan valikoimaamme osoitteessa https://www.pohjolanurheilutarvike.fi ja valitse Pohjolan Urheilutarvikkeen trampoliini – valinta, joka tuo iloa ja liikunnan riemua jokaiseen päivään koko perheellesi!

Ominaisuudet
 • 4 U-muotoista jalkaa: Jalat asennetaan tasaisin välimatkoin trampoliinin ympärille. Ne tarjoavat tasaisuuden ja tuen koko trampoliinille.
 • Suojaverkko ja pehumustetut toppaukset: Suojaverkko liitetään tarkasti trampoliinin 20mm topattuihin suojaputkiin, jolloin se pysyy tukevasti paikallaan. Tämän lisäksi jousien päällä on 20mm pehmustetoppaus, joka suojaa, että maton ja verkon väliin ei pääse esimerkiksi jalka. -voimaa
 • Kaikki mitä tarvitset: Trampoliinin mukaan kuuluu vahva galvanoitu teräsrakenne, laadukas PP-mesh matto ja tuvallisuus varusteet. Ne on helppo asentaa suomenkielisten ohjeiden avulla, etkä tarvitse asennukseen erikoistyökaluja.
 • Korkea painorajoitus: Trampoliinilla voi pomppia jopa 150kg henkilö, vahvojen jousien ansiosta
 • Tukeva runko: Trampoliinin runko rakentuu paksun galvanoidun teräksen ympärillä, joka on ruosteen kestävä. Laadukkaat osat mahdollistavat trampoliinin pidemmän käyttöiän ja hauskemman ja turvallisemman kokemuksen.
 • Aukossa vetoketju ja klipsilukitus: helppoa ja turvallista

Sisältää:

 • 1 x Runko
 • 1 x Trampoliini
 • 1 x Turvaverkko ja tolpat
 • 1 x Ohjeet
Tekniset tiedot
Runko: Galvanoitu teräs
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Halkaisija (cm): 396
Kokonaiskorkeus (cm): 250
Trampoliinin korkeus (cm): 80
Turvaverkon korkeus(cm): 183cm
Jousien lkm: 80(mitat: 130mmX3.0mm )
Jalkojen lkm: 4

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 66
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia POHJOLAN URHEILUTARVIKE Trampoliini Premium Ø 396cm Turvaverkolla

3.9 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Nopea toimitus. Tuote vastasi odotuksiani. Helppo koota.

Hei. Olen tyytyväinen trampoliinin, MUTTA lähetyksestä puuttui työväline, jolla matto eli ne 80 vaijeria kiittitettiin kehykseen. Onneksi siskollani oli sellainen, ja hän toi omansa tullessaan auttamaan trampan pystyttämisessä.

Trampoliini ollut lapsen/ lapsien käytössä noin kaksi viikkoa. Tuote on ainakin tähän mennessä ollut aivan ok. Pieni miinus toimitusajasta, kun arvioitu saapumispäivä oli 19.5., niin tuote saapuu vasta 21.6.

Kauppiaan vastaus 2021-09-01
Kiitos arvostelusta! Pahoittelut pitkästä toimitusajasta, toivottavasti tuote on ollut mieluinen. - Heidi, Asiakaspalvelu Preeco

Hyvä ja laadukas

Kauppiaan vastaus 2021-04-20
Hei Päivi, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet tykännyt tuotteestamme. Mukavaa kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Hyvä hintalaatusuhde. Keväällä ostettu ja juuri laitettu talviteloille. Lapset pääasiassa käyttivät ja hyvin toimi heidän käytössään.

Kauppiaan vastaus 2021-04-26
Hei Maria, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa talven jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Juhannuksen jälkeen ostettu ja lapset moittii mattoa löysäksi. Myös suojaverkon putken meinaa mennä vinoon kokoajan. Jalat jotenkin heiveröiset. En kyllä allekirjoita tuota Premiumia.

Tilattu huhtikuussa ja ei ole mitään hajonnut. Hyvä koti trampoliini jossa voi pomppia aikuiset ja lapset !

Kauppiaan vastaus 2021-04-27
Hei Kaisa, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa Kesän jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Turvaverkon vetoketjun klipsi hajosi viikon sisällä. Jousisuojan kiinnikenaruja revennyt kolme kuukauden sisällä. Turvaverkon pystypilarin yksi kiinnike oli jo uutena rikki. Normaalissa käytössä ollut.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: