Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION

Tarjous voimassa28.4.saakka
  • LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
  • LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION
search
Normaalisti: 619,95 € Säästä 250€!
Nyt vain: 369,95 €

Osamaksulla alkaen 16.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 369,95 €.
Sisältää alv:n

• 90 jousta
• Topatut palkit
• 457cm halkaisija!

Määrä
Loppu

Tilaa puhelimitse 03 41092920

(ma-pe 12-16)
close TILAPÄISESTI LOPPU
30 päivän palautusoikeus

6 syytä tilata Preeco.fi:stä

% 100% Suomalainen verkkokauppa

% Tavoite olla Suomen halvin

% Pikatoimitustuotteet kotiin jopa 1pv

Tuotetiedot

Kun sinulle kelpaa vain paras!

Kun lähdimme suunnittelemaan Luxus-trampoliinimallistoa halusimme luoda trampoliinin, jossa turvallisuus on pääasemassa, unohtamatta kuitenkaan erinomaisia pomppuominaisuuksia ja vaativia Suomen olosuhteita! 

Turvallisuus ensin

Luxus trampoliinin eritysominaisuutena on sen turvallisuus. Suojaverkko on rakennettu erilleen suojatolpista, jonka johdosta trampoliinista on tullut entistä turvallisempi. Lisäksi uudistetun muotoilun ja paksujen rakenteiden ansiosta se on entistä jämäkämpi ja tukevampi. 

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Haastavat Suomen olosuhteet

Olemme valinneet osat tarkkaan, niin että ne pärjäävät haastavissa Suomen olosuhteissa: niin märässä, kosteassa kuin kylmässäkin. 

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Kasaamisessa et tarvitse erityistyökaluja.

Ominaisuudet
  • TURVALLISUUS ON TÄRKEIN – Lapsesi turvallisuus on sinun tärkein tavoite ja niin se on meillekin. Preecon Premium trampoliinissa on raskas ruosteenkestävä galvanoitu teräsrunko, jossa on yhteensä 5 W muotoista jalkaa vakauden lisäämiseksi. Ruosteenkestävä rakenne takaa sen pitkän iän myös kosteassa ja märässä säässä.
  • 8 SUOJAPEHMUSTETTUA ja 1 ympyrä suojatolppa – Tolpat tukevat laadukasta UV-suojattua turvaverkkoa, mikä suojaa lastasi vahingoilta lapsesi hyppiessä. Trampoliinissa on kätevä vetoketju, jonka avulla trampoliiniin pääsee kätevästi hyppimään ja sen sulkemalla lapsesi on siellä turvassa. Tolpissa ja reunoissa 20mm suojapehmuste.
  • HEAVY DUTY jouset – Kiinnittää PP-mesh maton ja rungon tiukasti yhteen mahdollistaen paremman ja tarkan pomppimisen. Lisäksi ei tarvitse olla huolissaan, että jalat jäisivät rungon ja maton väliin, sillä siinä on pehmustettu PVC-suojapatja.
  • MYÖS AIKUISILLE – Laadukkaiden materiaalien johdosta trampoliinilla on mahdollista pomppia jopa 150kg painava henkilö!
  • LAADUKAS UV suojattu PVC kangas – Suojaus suojaa trampoliinia auringonsäteiltä ja lisää turvallisuutta entisestään
  • HELPPO KASATA – Ei tarvetta erikoistyökaluille ja trampoliini on lisäksi todella helppo kasata

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet
Tekniset tiedot
Runko: 42x1,5mm Galvanoitu teräs
Jalkojen lkm: 5 (38x1,5mm galvanisoitu)
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Jousien lkm: 90(mitat: 178mmX3.1mm, galvanisoitu)
Halkaisija (cm): 457
Maton halkaisija (cm): 405
Kokonaiskorkeus (cm): 260
Korkeus ilman turvaverkkoa (cm): 90
Turvaverkon korkeus(cm): 170
Turvaverkon tolpat: 10kpl (25x1,2mm) Galvanisoitu, PVC-suojus

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 56

Lisätiedot/kysymykset tuotteesta

Saatat pitää myös

Kokemuksia LUXUS Trampoliini Ø 457cm Turvaverkolla MUSTA EDITION

4 /5


Yhteensä 9 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

ONNETTOMAN PEHMEÄ MATTO. Tästä reklamoitu sähköpostilla, vastausta en ole saanut vieläkään, vaikka reklamoitu jo alkukesästä... Kyseessä 457cm tramppa.

Kauppiaan vastaus 2023-10-31
Hei! Pahoittelut jos reklamaatioon ei ole reagoitu. Laitathan meille uuden viestin tilausvahvistuksineen, niin katsotaan homma kuntoon.

Trampoliinin mukana tuli liian pieni matto, jossa on vain 80 jouselle renksu, vaikka rungossa on 90 jouselle paikka, niinkuin tässä mallissa pitääkin. Reklamoin 16.6.23 sähköpostin välityksellä, koska tilasin tuotteen rekisteröitymättä niin en saa viestiä oman tilin kautta asiakaspalveluun. Soitin myös asiakaspalveluun ja jonotin 10min kuullakseni, ettei reklamaatiota oteta puhelimitse vaan sähköpostilla. Asiakaspalvelija kyllä vakuutti, että sähköpostireklamaatiot tämmöisessä tilanteessa käsitellään nopeasti. Mutta lööperiä puhui. Meni kyllä lasten kesä pilalle, kun tässä nyt näyttää koko kesä menevän, että saa tilanteen selvitettyä ja oikean maton trampoliinin. Vihastuttaa. Otan kohta kuluttaja-asiamieheen yhteyttä.

Tuote tuli kotiovelle parissa päivässä tilauksesta. Runko on jämäkän oloinen ja helpohko kasata. Kangas vaikuttaa hyvälle ja ulkonäkö on tyylikäs. Turvaverkon tukirautoja tuli aika paljon, joten niissä sai vähän aikaa pähkäillä, miten ne tulevat. Niiden kiinnitys tapahtui kuitenkin "klipseillä", joten kasaaminen oli nopeaa kun hoksasi mikä osat sopivat yhteen. Verkko kannattaa ensin pujottaa ylhäällä olevien turvakaarien läpi kauttaaltaan ja sitten nostaa koko komeus tukikaarien päälle, tämä vaihe vaatii kahta tyyppiä. Miinusta tulee turvaverkon kiinnittämisestä alapäässä. Nauhan pujotteluun turvaverkon ja jousien väliin otti ylivoimaisesti pisimmän aikaa koko hommassa. Kehitysehdotuksena pomppu- ja turvaverkkoon voisi laittaa klipsit tai muut pikakiinnittimet, jolloin aikaa säästyisi.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

4 tähteä

Nopea toimitus ja helppo kasata! Kyllä piisaa juniorilla iloa tuotteesta

Kauppiaan vastaus 2021-04-28
Hei Jarno, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa Kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Pari hitsaussaumaa piti tehdä uusiks, epäilin niiden kestävyyttä. Muuten työnjälkeä voisi sanoa hyväksi. Kasaus oli helppoa. Yt. Diplomiinsinööri

Kauppiaan vastaus 2021-04-28
Hei Ari, kiitos arvostelustasi. Mukavaa Kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Täälläkin ollaan tyytyväisiä trampoliiniin. Kannatti maksaa hieman enemmän, viimeksi ostamamme trampoliini oli alusta alkaen susi.

Kauppiaan vastaus 2021-04-28
Hei Erja, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa Kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Ekat pomput hypitty ja olemme olleet tyytyväisiä. Ohjeet puuttuivat, mutta lähettivät ne sitten jälkikäteen ja kasaus onnistui sen jälkeen OK. Erityisesti plussaa laadukkaan tuntuisista osista.

Kauppiaan vastaus 2021-04-28
Hei Tramppaperhe, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa loppu talvea :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: