Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Premium Trampoliini Ø 457cm turvaverkolla BLACK EDITION

Hinta voimassa5.7.saakka
Normaalisti: 524,95 € Säästä 85€!
Nyt vain: 439,95 €

Alkaen 18.95 €/kk

Loppu varastosta
14 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Kun sinulle kelpaa vain paras!

Kun lähdimme suunnittelemaan Luxus-trampoliinimallistoa halusimme luoda trampoliinin, jossa turvallisuus on pääasemassa, unohtamatta kuitenkaan erinomaisia pomppuominaisuuksia ja vaativia Suomen olosuhteita! 

Turvallisuus ensin

Luxus trampoliinin eritysominaisuutena on sen turvallisuus. Suojaverkko on rakennettu erilleen suojatolpista, jonka johdosta trampoliinista on tullut entistä turvallisempi. Lisäksi uudistetun muotoilun ja paksujen rakenteiden ansiosta se on entistä jämäkämpi ja tukevampi. 

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Haastavat Suomen olosuhteet

Olemme valinneet osat tarkkaan, niin että ne pärjäävät haastavissa Suomen olosuhteissa: niin märässä, kosteassa kuin kylmässäkin. 

Luxus trampoliinimme on tehty laadukkaista osista ja kilpailukykyisen hinnoittelun johdosta odotamme sen olevan vuoden 2020 myyntihitti. 

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Kasaamisessa et tarvitse erityistyökaluja.

HUOM! Trampoliinin toimitus sisältää kaksi pakettia, joista toinen tulee Postin kautta ja toinen tulee Postin rahdin kautta. Tämä johtuu usein tuotteen koosta tai painosta. Trampoliinien suuresta koosta johtuen niiden toimitusaika on hieman arviota pidempi. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetystunnuksen, joka toimii Postin sivuilla.

Ominaisuudet

  • TURVALLISUUS ON TÄRKEIN – Lapsesi turvallisuus on sinun tärkein tavoite ja niin se on meillekin. Preecon Premium trampoliinissa on raskas ruosteenkestävä galvanoitu teräsrunko, jossa on yhteensä 5 W muotoista jalkaa vakauden lisäämiseksi. Ruosteenkestävä rakenne takaa sen pitkän iän myös kosteassa ja märässä säässä.
  • 8 SUOJAPEHMUSTETTUA ja 1 ympyrä suojatolppa – Tolpat tukevat laadukasta UV-suojattua turvaverkkoa, mikä suojaa lastasi vahingoilta lapsesi hyppiessä. Trampoliinissa on kätevä vetoketju, jonka avulla trampoliiniin pääsee kätevästi hyppimään ja sen sulkemalla lapsesi on siellä turvassa. Tolpissa ja reunoissa 20mm suojapehmuste.
  • HEAVY DUTY jouset – Kiinnittää PP-mesh maton ja rungon tiukasti yhteen mahdollistaen paremman ja tarkan pomppimisen. Lisäksi ei tarvitse olla huolissaan, että jalat jäisivät rungon ja maton väliin, sillä siinä on pehmustettu PVC-suojapatja.
  • MYÖS AIKUISILLE – Laadukkaiden materiaalien johdosta trampoliinilla on mahdollista pomppia jopa 150kg painava henkilö!
  • LAADUKAS UV suojattu PVC kangas – Suojaus suojaa trampoliinia auringonsäteiltä ja lisää turvallisuutta entisestään
  • HELPPO KASATA – Ei tarvetta erikoistyökaluille ja trampoliini on lisäksi todella helppo kasata

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet

Tekniset tiedot

Runko: 42x1,5mm Galvanoitu teräs
Jalkojen lkm: 5 (38x1,5mm galvanisoitu)
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Jousien lkm: 90(mitat: 178mmX3.1mm, galvanisoitu)
Halkaisija (cm): 457
Kokonaiskorkeus (cm): 260
Korkeus ilman turvaverkkoa (cm): 90
Turvaverkon korkeus(cm): 170
Turvaverkon tolpat: 10kpl (25x1,2mm) Galvanisoitu, PVC-suojus

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 56

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.01M)
Halkaisija: 457 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.2 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: hannu 14.05.2020

4 tähteä

Kirjoittaja: Jarno 14.04.2019

Nopea toimitus ja helppo kasata! Kyllä piisaa juniorilla iloa tuotteesta

Kirjoittaja: Ari 07.04.2019

Pari hitsaussaumaa piti tehdä uusiks, epäilin niiden kestävyyttä. Muuten työnjälkeä voisi sanoa hyväksi. Kasaus oli helppoa. Yt. Diplomiinsinööri

Kirjoittaja: Erja 25.03.2019

Täälläkin ollaan tyytyväisiä trampoliiniin. Kannatti maksaa hieman enemmän, viimeksi ostamamme trampoliini oli alusta alkaen susi.

Kirjoittaja: Tramppaperhe 08.03.2019

Ekat pomput hypitty ja olemme olleet tyytyväisiä. Ohjeet puuttuivat, mutta lähettivät ne sitten jälkikäteen ja kasaus onnistui sen jälkeen OK. Erityisesti plussaa laadukkaan tuntuisista osista.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: