Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Premium Trampoliini Ø 360cm turvaverkolla BLACK EDITION

Hinta voimassa5.7.saakka
Normaalisti: 419,95 € Säästä 100€!
Nyt vain: 319,95 €

Alkaen 14.95 €/kk

ENNAKKOTILAUSTARJOUS!
Arvioitu saapumispvm: 01.08.2020
Noudettavissa Lahden varastolta
14 päivän palautusoikeus

Vain muutama jäljellä!

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee arkisin 09 - 17

Valitse lisäosat:

&
Yhteensä =
Tuotetiedot

Kun sinulle kelpaa vain paras!

Kun lähdimme suunnittelemaan Luxus-trampoliinimallistoa halusimme luoda trampoliinin, jossa turvallisuus on pääasemassa, unohtamatta kuitenkaan erinomaisia pomppuominaisuuksia ja vaativia Suomen olosuhteita! 

Turvallisuus ensin

Luxus trampoliinin eritysominaisuutena on sen turvallisuus. Suojaverkko on rakennettu erilleen suojatolpista, jonka johdosta trampoliinista on tullut entistä turvallisempi. Lisäksi uudistetun muotoilun ja paksujen rakenteiden ansiosta se on entistä jämäkämpi ja tukevampi. 

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Haastavat Suomen olosuhteet

Olemme valinneet osat tarkkaan, niin että ne pärjäävät haastavissa Suomen olosuhteissa: niin märässä, kosteassa kuin kylmässäkin. 

Luxus trampoliinimme on tehty laadukkaista osista ja kilpailukykyisen hinnoittelun johdosta odotamme sen olevan vuoden 2020 myyntihitti. 

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Kasaamisessa et tarvitse erityistyökaluja.

HUOM! Trampoliinin toimitus sisältää kaksi pakettia, joista toinen tulee Postin kautta ja toinen tulee Postin rahdin kautta. Tämä johtuu usein tuotteen koosta tai painosta. Trampoliinien suuresta koosta johtuen niiden toimitusaika on hieman arviota pidempi. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetystunnuksen, joka toimii Postin sivuilla.

Ominaisuudet

  • TURVALLISUUS ON TÄRKEIN – Lapsesi turvallisuus on sinun tärkein tavoite ja niin se on meillekin. Preecon Premium trampoliinissa on raskas ruosteenkestävä galvanoitu teräsrunko, jossa on yhteensä 4 W muotoista jalkaa vakauden lisäämiseksi. Ruosteenkestävä rakenne takaa sen pitkän iän myös kosteassa ja märässä säässä.
  • 8 SUOJAPEHMUSTETTUA ja 1 ympyrä suojatolppa – Tolpat tukevat laadukasta UV-suojattua turvaverkkoa, mikä suojaa lastasi vahingoilta lapsesi hyppiessä. Trampoliinissa on kätevä vetoketju, jonka avulla trampoliiniin pääsee kätevästi hyppimään ja sen sulkemalla lapsesi on siellä turvassa. Tolpissa ja reunoissa 20mm suojapehmuste.
  • HEAVY DUTY jouset – Kiinnittää PP-mesh maton ja rungon tiukasti yhteen mahdollistaen paremman ja tarkan pomppimisen. Lisäksi ei tarvitse olla huolissaan, että jalat jäisivät rungon ja maton väliin, sillä siinä on pehmustettu PVC-suojapatja.
  • MYÖS AIKUISILLE – Laadukkaiden materiaalien johdosta trampoliinilla on mahdollista pomppia jopa 150kg painava henkilö!
  • LAADUKAS UV suojattu PVC kangas – Suojaus suojaa trampoliinia auringonsäteiltä ja lisää turvallisuutta entisestään
  • HELPPO KASATA – Ei tarvetta erikoistyökaluille ja trampoliini on lisäksi todella helppo kasata

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet

Tekniset tiedot

Runko: 38x1,3mm Galvanoitu teräs
Jalkojen lkm: 4 (38x1,2mm galvanisoitu)
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Jousien lkm: 80(mitat: 140mmx3.1mm, galvanisoitu)
Halkaisija (cm): 360
Kokonaiskorkeus (cm): 250
Korkeus ilman turvaverkkoa (cm): 80
Turvaverkon korkeus(cm): 170
Turvaverkon tolpat: 8kpl (25x1,2mm) Galvanisoitu, PVC-suojus

Maksimi käyttäjän paino(kg):
150
Paino (kg): 56

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.01M)
Halkaisija: 360 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Jussi 22.05.2020

Hyvä tuote niin lapsille kuin isommillekin. Miinus tulee siitä, kun pomppumatto oli hieman viottunut tuotteen saapuessa perille. Asiakaspalvelun kautta sain kuitenkin uuden pomppumaton nopeasti ja vaivattomasti ja palvelu oli erittäin hyvää!

Kirjoittaja: Macce 01.04.2020

Toimitus todella nopeaa! Sunnuntaina tehtiin tilaus ja tiistaina jo perillä! <br /> <br /> Kasauksessa meni n. 4 tuntia. Jykevä tuote joka antaa hyvät pomput. <br /> <br /> Turvakaaren yläosaa asentaessa paikalleen tarvittiin muutama vasaran napautus, jotta holkit menivät kohdilleen. <br /> <br /> Verkon alaosan "ompeleminen" narulla kiinni oli hidasta hommaa ja naru loppui kesken. Täytyi laittaa hieman omaa narua lisäksi. <br /> <br /> Hyvän tuntuinen tuote!

Kirjoittaja: Jore 16.03.2020

Tilasin teineille tulevaksi kesäksi, edullinen ja helppo koota ohjeiden avulla.

Kirjoittaja: Mikko 16.03.2020

Todella halpa trampoliini neljöän metrin levyiseksi, heiveröiset putkeut verkossa. 4/5

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: