Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Premium Trampoliini Ø 244cm turvaverkolla BLACK EDITION

Hinta voimassa20.6.saakka
Normaalisti: 289,95 € Säästä 55€!
Nyt vain: 234,95 €

Tai osamaksulla alkaen 11.95 €/kk

ENNAKKOTILAUS - lähetämme tuotteen arviolta -
ILMAINEN toimitus saatavilla
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
30 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15

Valitse lisäosat:

& &
Yhteensä =
Tuotetiedot

Kun sinulle kelpaa vain paras!

Kun lähdimme suunnittelemaan Luxus-trampoliinimallistoa halusimme luoda trampoliinin, jossa turvallisuus on pääasemassa, unohtamatta kuitenkaan erinomaisia pomppuominaisuuksia ja vaativia Suomen olosuhteita! 

Turvallisuus ensin

Luxus trampoliinin eritysominaisuutena on sen turvallisuus. Suojaverkko on rakennettu erilleen suojatolpista, jonka johdosta trampoliinista on tullut entistä turvallisempi. Lisäksi uudistetun muotoilun ja paksujen rakenteiden ansiosta se on entistä jämäkämpi ja tukevampi. 

Entistä hauskempi pomppia

Uusittu ja lisätty jousitus takaa entistä paremman kimmoisuuden, mikä tarkoittaa parempia hyppyjä! Jouset on valmistettu galvanoidusta teräksestä, jonka lisäksi niiden päällä on suojapehmuste, joka suojaa myös jousia kosteudelta.

Haastavat Suomen olosuhteet

Olemme valinneet osat tarkkaan, niin että ne pärjäävät haastavissa Suomen olosuhteissa: niin märässä, kosteassa kuin kylmässäkin. 

Luxus trampoliinimme on tehty laadukkaista osista ja kilpailukykyisen hinnoittelun johdosta odotamme sen olevan vuoden 2020 myyntihitti. 

Trampoliini on helppo kasata ja se käy todella nopeasti vain noin 1 tunnissa. Kasaamisessa et tarvitse erityistyökaluja.

Ominaisuudet

  • TURVALLISUUS ON TÄRKEIN – Lapsesi turvallisuus on sinun tärkein tavoite ja niin se on meillekin. Preecon Premium trampoliinissa on raskas ruosteenkestävä galvanoitu teräsrunko, jossa on yhteensä 3 W muotoista jalkaa vakauden lisäämiseksi. Ruosteenkestävä rakenne takaa sen pitkän iän myös kosteassa ja märässä säässä.
  • 8 SUOJAPEHMUSTETTUA ja 1 ympyrä suojatolppa – Tolpat tukevat laadukasta UV-suojattua turvaverkkoa, mikä suojaa lastasi vahingoilta lapsesi hyppiessä. Trampoliinissa on kätevä vetoketju, jonka avulla trampoliiniin pääsee kätevästi hyppimään ja sen sulkemalla lapsesi on siellä turvassa. Tolpissa ja reunoissa 20mm suojapehmuste.
  • HEAVY DUTY jouset – Kiinnittää PP-mesh maton ja rungon tiukasti yhteen mahdollistaen paremman ja tarkan pomppimisen. Lisäksi ei tarvitse olla huolissaan, että jalat jäisivät rungon ja maton väliin, sillä siinä on pehmustettu PVC-suojapatja, sekä turvaverkko alkaa patjan sisäreunasta. (Katso viereinen kuva)
  • MYÖS AIKUISILLE – Laadukkaiden materiaalien johdosta trampoliinilla on mahdollista pomppia jopa 100kg painava henkilö!
  • LAADUKAS UV suojattu PVC kangas – Suojaus suojaa trampoliinia auringonsäteiltä ja lisää turvallisuutta entisestään
  • HELPPO KASATA – Ei tarvetta erikoistyökaluille ja trampoliini on lisäksi todella helppo kasata

Sisältää:

  • 1 x Runko
  • 1 x Trampoliini
  • 1 x Turvaverkko ja tolpat
  • 1 x Ohjeet

Tekniset tiedot

Runko: 38x1,3mm Galvanoitu teräs
Jalkojen lkm: 3 (38x1,2mm galvanisoitu)
Trampoliinimatto: PP-Mesh
Jousien lkm: 48 (mitat: 140mmx3.1mm, galvanisoitu)
Halkaisija (cm): 244
Kokonaiskorkeus (cm): 210
Korkeus ilman turvaverkkoa (cm): 60
Turvaverkon korkeus(cm): 150
Turvaverkon tolpat: 6kpl (25x1,2mm) Galvanisoitu, PVC-suojus

Maksimi käyttäjän paino(kg):
100
Paino (kg): 56

Tuotemanuaali

attachmentLataa tiedosto (1.01M)
Halkaisija: 244 cm
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia Premium Trampoliini Ø 244cm turvaverkolla BLACK EDITION

4.9 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Tyytyväinen ostokseen 25.04.2021

Hyvä järkevän kokoinen trampoliini pienehkölle pihalle. Kestää myös aikuisen hyppiä. Turvaverkon kiinnitys oki melkoista näpräämistä, mutta kun tuote on kasassa, niin se on kyllä tosi turvallinen pienillekin lapsille. Toisin kuin myyntikuvassa, tässä verkkoverkko tulee mattoon kiinni, joten jalka ei voi luiskahtaa jousien väliin. Toimitus kotiovelle oli nopea.

Kauppiaan vastaus 15.06.2021
Hei! Kiitos hyvästä palautteesta! Turvallisuus trampoliineissa on meillekin ennenkaikkea tärkeää. Tästä syystä tuo turvaverkkokin tulee mattoon kiinni, joka poistaa mahdollisuuden jousien väliin astumiselle/pomppaamiselle. Yt. Joeli/Preeco.fi asiakaspalvelu
Kirjoittaja: Jenni 22.05.2020

Oikein laadukkaan oloinen tramppa, oli helppo kasata ja kestää myös aikuisen hyvin.

Kauppiaan vastaus 21.04.2021
Hei Jenni, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla että olet Pitänyt tuotteestamme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Annika 12.05.2020

Todella hyvä trampoliini. Helppo koota ohjeiden mukaan. Pieni mies on innoissaan, kun pääsee hyppimään. Suosittelen ehdottomasti!

Kauppiaan vastaus 22.04.2021
Hei Annika, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Matti 06.05.2020

Hyvä tuote ja toimitus ennätysajassa.

Kauppiaan vastaus 22.04.2021
Hei Matti, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Mirja 24.04.2020

Erinomainen tuote, kannattaa ostaa! Toimitus oli nopea ja<br /> trampoliinin kasaaminen todella helppoa. Hakusassa oli halkaisijaltaan<br /> pieni trampoliini ja tämä 244cm on täydellinen. Suojatolpista erillään<br /> oleva turvaverkko pitää huolen siitä, ettei pienenkään hyppijän<br /> jalkaterä pääse sujahtamaan jousien väliin.

Kauppiaan vastaus 22.04.2021
Hei Mirja, kiitos arvostelustasi ja mukava kuulla, että olet Tyytyväinen tuotteeseemme. Mukavaa kevään jatkoa :) yt. Roni, Preeco asiakasneuvoja
Kirjoittaja: Jimmy 16.03.2020

Aikuiset ihmiset ei voi trampoliinilla pomppia juurikaan, lahoaa käsiin. Lapsille oikein sopiva trampoliini, kovia pomppuja on kyllä suhteellisen vaikea ottaa verkon jäykkyyden takia.

Kirjoittaja: Hanna 16.03.2020

Erinomainen ja laadukas trampoliini meidän lapsillemme. Saimme 11-13- vuotiaiden kanssa trampoliinin kokoon kolmistaan, järkeä käyttämällä trampoliinista sai enemmän järkeä, kuin ohjeista.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: