Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 päivän palautusoikeus

Toimitus lähipostiin 0€

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

NIKO 3x4m Paviljonki, vihertävän harmaa

Tarjous voimassa25.7.saakka
Normaalisti: 229,95 € Säästä 60€!
Nyt vain: 169,95 €

Tai osamaksulla alkaen 8.95 €/kk

VARASTOSSA – toimitus arviolta tiistai 27.07.
ILMAINEN pikatoimitus 1-5 päivässä saatavilla
Kotiinkuljetus vain 9,95 €!
Pikanouto Lahden varastolta saatavilla

Vain muutama jäljellä!

30 päivän palautusoikeus

Tilaa puhelimitse 03 41092920

Puhelinmyyntimme palvelee
arkisin 09 - 17, La 09 - 15
Tuotetiedot

Tämä paviljonki pitää jokaisen kestitsijän pihalta löytyä! Niko paviljonki on harmaan värinen helposti siirreltävä ja uudelleen pystytettävä paviljonki-katos, joka takaa tuulettomat, lämpimät ja tarvittaessa yksityisyyttä tuovat kekkerit ja muut kestimistilaisuudet omalle pihalle. Tukipalkkeihin on nimittäin kiinnitetty verhot, jotka saa tarpeen mukaan auki tai kiinni, kätkien lämmön kuin salaiset keskustelut sisäänsä pois uteliailta naapureilta. Saat myös tukirakenteisiin esimerkiksi kukkia roikkumaan, joilla voit entisestään parantaa paviljongin ulkonäköä.

"Olen tyytyväinen tuotteeseen. Kangas vaikuttaa jämäkältä niinkuin runkokin."

"Hyvät materiaalit ja vaivaton kasata."

"Tuli nopeasti kotiin. Ihana"

"Hyvä oli ja nopea kasata."

Paviljonki on saatavana väreissä: vaalea beige, vihertävän harmaa, sekä harmaa. Paina värivaihtoehtoa avataksesi tuotesivu.

Tämä Preecon Paviljonki suojaa sinua ja kalusteitasi auringolta, tuulelta, sadekuuroilta sekä esimerkiksi puista tippuvalta lialta. Vahva teräsrunko on jauhemaalattu. Kestävä 180g/m2 polyesterikangas on PA päällystetty, ja helposti puhdistettavissa. Sivuseinien kangas on 140g/m2 polyesteriä. Sivut voidaan sulkea yksitellen, jolloin saat täydellisen suojan säältä ja katseilta. Sopii erinomaisesti niin kotipuutarhaan kuin ravintola- ja kahvilakäyttöönkin.

Huolto – Paviljongin harmaa väri pitää pinnan ikinuorekkaana eikä sitä haittaa Suomen sää, risut eivätkä männynkävyt. Huomioithan kuitenkin, että paviljongin kangasmateriaalit ovat vettähylkiviä, eivät vedenpitäviä. Kovalla sateella veden läpi pääseminen kankaasta on mahdollista. Paviljonki painaa 25 Kg ja ei kestä kovaa tuulta,suurempia myrskyjä tai suurta lumikuormaa ja mainituissa olosuhteissa suosittelemme paviljongin purkamista. Kesällä et kuitenkaan tätä paviljonkia helppohoitoisempaa illanistujaissuojaa tule löytämään!

Hinta – Preeco on tunnettu halvoista hinnoistaan, ja samanaikaisesti korkeasta laadustaan. Meiltä Niko- ja moni muu paviljonki edullisesti kilpailijoitamme halvemmalla, jopa Suomen halvimpaan hintaan! Myymme mieluiten suuren määrän paviljonkeja ja muita tuotteita ilman välikäsiä ja ilman jälleenmyyjiä. Tämä tarkoittaa sitä, että saat meiltä ostaessasi tukkuhinnan, ja meidän ei tarvitse suojata katteitamme jälleenmyyjien varalta, jolloin sinä ja lompakkosi hyötyvät eniten, kun ostat Preecolta!

Huomioithan seuraavat seikat tuotteen käytössä:

Paviljongin kangasmateriaalit ovat siis vettähylkiviä, eivät vedenpitäviä. Kovalla sateella veden läpi pääseminen kankaasta on mahdollista.

Paviljonki ei kestä kovaa tuulta/suurempia myrskyjä. Mainituissa olosuhteissa suosittelemme paviljongin purkamista. Tuotetta ei ole tehty kestämään lumikuormaa. Tuote tulee talveksi purkaa tai huolehtia tarkasti siitä ettei lumikuormaa kerry katolle.

Myyjän vastuulla on tuotteelle soveltuvissa käyttöolosuhteissa tapahtuneet tuotevirheet.

Ominaisuudet

  • TUKEVA TERÄSRUNKO: Paviljongin tukeva runko on valmistettu teräksestä joka on viimeistelty tyylikkäällä pulverimaalauksella.
  • SUOJAA PAISTEELTA JA TUULELTA: Polyesteri katos suojaa sinua sateelta sekä puista tippuvalta lialta. Se on myös helppo puhdistaa!
  • SULJETTAVAT SIVUSEINÄT: Polyesteristä valmisetut seinät voidaan sulkea yksitellen, jolloin saat täydellisen suojan säältä.

Tekniset tiedot

Mitat 400 x 300 x 275cm (PxLxK)
Materiaali (runko) Jauhemaalattu teräs
Materiaali (kangas) 180g/m2 PA päällystetty polyesteri (seinät 140g/m2), vihertävän harmaa
Paino n. 25kg
Lisätiedot/kysymykset tuotteesta
Kokemuksia NIKO 3x4m Paviljonki, vihertävän harmaa

4.5 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: Sami 02.06.2021

Tyytyväinen tuotteeseen. Kangas vaikuttaa jämäkältä niinkuin runkokin. Toimitus oli suht. nopea ja olen tyytyväinen palveluun.

Kirjoittaja: Kilo 25.05.2021

Ok materiaalit ja vaivaton kasata.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Arvostele tuote: