Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Steppilauta

3 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Steppilauta: steppilauta ja muut harjoitustarvikkeet treeniisi

Nyt on uuden aerobisen steppikierroksen aika! Urheilu steppilaudalla ei ainoastaan edistä kestävyyttä ja koordinaatiota, vaan tekee yhden asian ennen kaikkea: on todella hauskaa! Jotta voisit harjoitella kuntosalilla, mutta myös joustavasti kotona, meiltä Gorilla Sports Online Shopista löydät sopivat kuntoilulaitteet - huippulaatua ja kahden vuoden valmistajan takuu. Mitä odotat? Klikkaa heti.

Steppilautaharjoitukset: sinun urheilusi, sinun kuntoilulaitteet ja sinun menestyksesi

Urheilu on hikistä, mutta ennenkaikkea nautinnollista. Paras esimerkki tästä on treeni steppilaudalla. Olitpa yksin tai ryhmässä, kuntosalilla tai kotona, aloittelija tai edistynyt – laita suosikkimusiikkisi soimaan ja anna palaa! On olemassa monia erilaisia steppilautaharjoituksia, jotka tarjoavat vaihtelevuutta treeniin. Voit esimerkiksi ottaa sivuaskelia, harjoitella pitämättä kiinni käsillä tai käyttää eri korkeuksia. Kaikilla niillä on yhteistä se, että kun harjoittelet steppilaudalla sydän- ja verenkiertoelimistön toiminta paranee, voit muokata kehoasi, parantaa kestävyyttäsi ja vähentää stressiä. On tärkeää, että olet sitoutunut ja noudatat harjoitusaikatauluasi säännöllisesti. Yksittäisten harjoitusten ei tarvitse olla kestoltaan pitkiä, 30 minuuttia riittää. Joten tennarit jalkaan ja steppilaudalle!

Steppilauta: korkeussäätöinen monitoimilaite, joka on helppo säilyttää

Mikä on sinulle tärkeää vapaa-ajalla? Steppilautaa suositellaan kaikille, jotka tykkäävät liikkua itsenäisesti million vain säästä riippumatta. Voit aloittaa helposti ja kasvattaa motivaatiotasi kuunnellen samalla lempimusiikkiasi. Lisäksi steppilauta on helppo säilyttää. Jos valitset korkeussäätöisen mallin ja sinulta löytyy muita kuntoiluvälineitä, kuten vastuskuminauha, treeni ei varmasti tule olemaan tylsä. Löydät yksilölliseen kotitreenaamisen tarkoitetut steppilaudat ja monet muut tuotteet, aina käsipainoista joogamattoihin, täältä Gorilla Sportsin verkkokaupasta. Jos tarvitset apua tai yksilöllistä neuvontaa, ota meihin yhteyttä - Gorilla Sportsin tiimi on täällä sinua varten! Muutoin toivotamme sinulle hauskoja harjoitushetkia steppilaudalla!