Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Steppilauta

Tilaa säädettävä steppilauta meiltä. Steppilaudat tarjous nyt -25%.

Tuotteita yhteensä 7 kpl.

Näytetään 1-7 yht. 7 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Steppilauta tehokkaan kotitreenin tueksi

steppilautaSteppilaudat ovat paljon muuta, kuin vain istumapaikkoja tauon ajaksi sarjojen välissä. Steppilaudalla hoidat tehokkaita treenejä ja se toimii tukena useissa liikkeissä. Ne soveltuvat yksin kotona käytettäviksi, kuin myös ryhmäliikunta harrastuksiin. Laudalla onnistuu korkeatehoinen treeni ilman suurta nivelten rasitusta. Siinä onnistuvat niin rasvaa polttavat, kuin myös lihasta kasvattavat harjoitukset. 

Steppilaudalla tehdyt harjoitukset auttavat sydän- ja verisuonien hyvinvointiin, luuston vahvuuteen ja jopa henkiseen hyvinvointiin. Askeltreeni yhdistettynä aerobiseen ja voimaharjoitteluun on tehokas tapa koko vartalon treenaamiseen. Askeltreenejä voi suorittaa minkä tahansa asian avulla jonka päälle voi astua, mutta laudan on turvallisin vaihtoehto. Sen korkeudensäädön ja luistumattoman pinnan ansiosta pystyvät kaikentasoiset kuntoilijat käyttämään sitä.

Steppilauta treenin hyödyt

Sydän- ja verisuonet - Askeltreenin yksi parhaimmista puolista on sydän- ja verisuontitautien riskin vähentyminen. Tutkimusten mukaan tunnin mittainen askeltreeni vastaa 10 km vauhdikasta juoksulenkkiä. Askeltreenillä saat sydämen ja keuhkojen toiminnan kasvamaan. 

Luusto - Askeltreeni vahvistaa luustoa, koska siinä toimitaan kehon painolla. Steppilauta treeni omalla- tai lisäpainoilla rasittaa luustoa ja saa luustomassan kasvamaan. 

Nivelet - Askeltreeni steppilaudalla on vähä rasitteinen nivelille. Tästä syystä kaiken ikäiset ja kuntoiset voivat tehdä tehokkaan askeltreenin. Se on loistava heikkojen nilkkojen ja polvien vahvistamiseen.

Painonpudotus - Painonpudotusta varten askeltreeni on loistava valinta. Jopa pienien askeleiden ottamisella on suuri vaikutus tunnin mittaisessa treenissä. 45 minuutin mittaisessa askeltreenissä voi palaa jopa 450 kaloria. Kalorien  kulutuksen määrään vaikuttaa askelten nopeus ja steppilaudan korkeus.

steppilauta-hintaHenkinen hyvinvointi - Pidemmän askeltreenin yhteydessä aivot päästävät kehoon endorfiinijä, mitkä tuottavat hyvänolon tunnetta. Liikunnan puute on usein yhteydessä masennukseen, ja askeltreeni on helppo liikunnan laji mikä voi auttaa masennuksen lievittämiseen.

Jalkojen lihakset - Koska askeltreenissä käytetään suurimmaksi osaksi jalkoja, on sillä suuri vaikutus niiden lihaksiin ja voimaan. Koska steppilauta treeni vaikuttaa yhteen jalkaan kerralla askelia ottaessa, auttaa se voimistamaan jalkoja ja parantamaan tasapainoa.

Aineenvaihdunta - Aerobinen kuntoilu auttaa kasvattamaan aineenvaihduntaa. Hyvällä aineenvaihdunnalla on monia terveydellisiä hyötyjä, kuten esimerkiksi painonpudotus. 

Monipuolisuus - Askeltreenin tehokkuus on yhteydessä omaan kuntoon. Aloittelija voi tehdä liikettä hitaammin, kuin taas ammattilainen pystyy lisäämään vauhtia ja korkeutta steppilaudalle. Liikettä pystyy tekemään missä tahansa, missä on asia minkä päälle voit turvallisesti astua. 

Steppilauta aerobiseen ja lihaskunto harjoituksiin

Steppilaudalla harjoittelu on helppoa, tässä muutamia huomioita siihen.

  1. Astu laudalle tukevasti ja nosta kehosi ylös lukitsematta polvea.
  2. Astu taakse ja laske kehosi hallitusti maahan, nivelten säästymiseksi.
  3. Vuorottele jalkoja askelmien välissä, jotta molemmat tulevat treenatuiksi.
  4. Aloita vähillä askelmäärillä per sarja.
  5. Kun kehityt voit lisätä askelmäärää, nopeutta ja steppilaudan korkeutta.

Steppilautaa voi käyttää muidenkin liikkeiden tukena, kuten esimerkiksi punnerruksissa tuomaan eri kulman työnnölle, jolloin rinnan eri osa-alueet kehittyvät.

Ennen tuotteen ostoa huomioitavaa

Steppilauta valinnassa kannattaa ottaa muutamia asioita huomioon, ennen hankintaa.

steppilauta-tarjousTukevuus - Miksi ostaa steppilauta, kun askeltreenin voi tehdä minkä tahansa asian päällä? Ostamalla laadukkaan steppilaudan voit tehdä kovatkin treenit, eikä tarvitse huolehtia että lauta heiluisi tai lipsahtaisi pois alta kesken treenin.

Painorajoitus - Tuotteiden tiedoissa on ilmoitettu maksimi painorajoitukset. Etsi tuote mikä kestää oman painosi, turvalliseen kuntoiluun.

Korkeus - Steppilautoja on saatavilla eri korkeuksilla. Aloittelijan kannattaa valita matalampi steppilauta. Lautoja löytyy myös korkeussäädettävinä malleina. 

Koko - Isommalla laudalla pystyy tekemään muitakin liikkeitä, kuten esimerkiksi punnerruksia eri kulmissa. Leveämpään lautaan on helpompi ja turvallisempi astua, kun taas pienempää lautaa mahtuu säilyttämään esimerkiksi sängyn alla.

Hinta - Steppilautoja on saatavilla monista kuntoiluun liittyvistä kaupoista. Verkkokauppojen välillä on helppo verrata hintoja ja löytää itselle sopivan tuotteen.

Tilaa steppilaudat Preeco:lta

Meiltä löydät säädettävät steppilaudat. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Tarjoamme joustavat ja monipuoliset maksutavat. Laudat voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Kaikkiin tuotteisiin sisältyy ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Jos ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tuotetta koskevat tarjoukset suoraan sähköpostiin.