Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Hierontarullat

Tilaa hierontarulla meiltä. Hierontarullat tarjous nyt -25%.

Tuotteita yhteensä 16 kpl.

Näytetään 1-16 yht. 16 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Rullaillen rentoutuneeksi ja vahvaksi: hierontarulla

hierontarulla Faskian, kalvojänteen, rooli on tunnettu jo jonkin aikaa ja se tulee alun perin joogasta. Hyvästä syystä urheilijat ja kuntoilijat ovat ymmärtäneet hierontarullan tehon ja saavat näin harjoittelusta enemmän irti, sillä faskioilla ei ole suuri rooli vain joogassa, vaan aivan kaikessa urheilussa. Eri sovellusalueista johtuen voit sisällyttää faskioiden käsittelyn ihanteellisesti harjoitteluun.

Mikä on hierontarulla?

Hierontarullat (foam roller) ovat jämäkkä vaahtomuovirulla. Hierontarullia löydät eri kokoisina ja värisinä. Hierontarulla on paras vaihtoehto kehonhuoltoon. Hierontarullat ovat tulleet välttämättömiksi nykyaikaisessa neurologiassa, ortopediassa, kuntokeskuksissa ja urheilulääketieteessä. Koska monet harjoitusmenetelmät on tarkoitettu ensisijaisesti lihasten kasvattamiseen tai jänteiden venyttämiseen, ovat faskiat usein aivan liian lyhyet. Se on loppu nyt – hierontarulla on täydellinen harjoitusväline kehonhuoltoon koko keholle. Oikein käytettynä se avaa pieniä lihasjumeja ja tekee lihakset joustaviksi. Todellinen nuorentava hoito kovassa käytössä oleville lihaksille ja ihanteellinen urheilijoille, jotka haluavat harjoitella kovaa ja tietoisesti palautua harjoituksesta. Oikein käytettynä voi palautua huomattavasti nopeammin ja lisätä siten myös suorituskykyä. Oikean rullan avulla uudistat kehoa ja saat olon tuntumaan upealle.

Hierontarulla - Mihin kehonosiin sillä vaikutetaan?

hierontarulla-hinta Asiantuntijat ovat vakuuttuneita hierontarullasta. Se auttaa parantamaan kehotietoisuutta, tasapainoa ja liikkuvuutta tehokkaasti. Jopa voima kasvaa säännöllisesti ja oikein käytettynä. Hierontarulla auttaa erityisesti lihasjännitykseen, sillä se lisää verenkiertoa. Voima- ja kestävyysurheilijoilla hierontarullalle löytyy monia käyttökohteita.

Hierontarullat ovat täydellisiä lämmittelyyn. Niiden avulla lihastesi liikkuvuus paranee. Tuloksena on parempi sensomotorinen hallinta ja näin urheiluvammojen riski pienenee.

Kovan treenin yhteydessä tulisi myös hyödyntää hierontarullaa, sillä se lisää ravintoaineiden ja hapen kulkeutumista lihakseen ja näin nopeuttaa palautumista.

Kipureseptorit sijaitsevat faskiakudoksessa ja kehosi lähettää kipusignaaleja sieltä. Erityisesti kroonisissa jännitystiloissa hierontarullan säännöllisellä käytöllä voidaan vähentää kipua.

Mitä pitää ottaa huomioon hierontarullaa ostettaessa?

Erilaisten hierontarullien valikoima takaa, että löydät tarkoitukseesi sopivan ja tavoitteita tukevan mallin. Vanhimmalla ja klassisimmalla hierontarullalla on pehmeä ja sileä pinta ja se soveltuu melkein kaikkiin harjoituksiin ja hierontatekniikoihin. Valikoimassamme on myös erityisesti selän rullaamisen tarkoitettu hierontarulla, jossa on pieni ura keskellä. Tämä ura vähentää yksittäisiin nikamiin kohdistuvaa painetta ja rentouttaa selkääsi, kun makaat rullan päällä. Nyppylälliset hierontarullat ovat ihanteellisia joogaan, pilatekseen tai rentoutumiseen, sillä ne lisäävät verenkiertoa. Faskiapallon avulla on helppo ulottua hankaliin paikkoihin. Polvesi sekä muut nivelet hyötyvät suuresti faskiapallo hieronnasta.

Mitä muuta olisi hyvä tietää?

hierontarulla-tarjous Hierontarullia on saatavilla eri kovuusasteilla. Mitä kovempi rulla on, sitä suurempi vaikutus sillä on lihakseen ja faskioihin. Palautumisen ja uudistumisen kannalta tärkeää on rullan käyttäminen. Rullaa käytettäessä paineen pitäisi tuntua selkeästi, mutta ei niin paljon, että se tekee kipeää ja joudut lopettamaan rullaamisen. Aloittelijoiden tulisi käyttää keskikovaa rullaa.

Foam roller on erittäin helppo puhdistaa. Vesi ja mieto saippuavesi tekevät ihmeitä ja varmistavat, että hiki ei haise kovankaan käytön jälkeen. Hierontarullissa käytetty materiaali on ihoystävällinen ja ne painavat vähän, joten niiden siirtäminen ja liikuttelu on helppoa.

Jos rakastat kehoasi ja harjoittelua hierontarullat ovat oiva lisä kuntosi vaalimiseen. Lihasten rakentaminen on vain kolikon toinen puoli - toinen puoli on lihaksen ylläpito ja parhaiten se onnistuu hierontarullan avulla. Hierontarullaa voidaan hyödyntää harjoituksen tai stressaavan päivän jälkeen. Sen avulla rentoudut, ylläpidät kuntoa ja terveyttä.

Tilaa hierontarullat Preeco:lta

Osta kehonhuoltoon auttava foam roller. Tarkista hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Rullat voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme 30 päivän palautusoikeus. Jos hierontarullat ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.