Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Hierontarullat

8 tuotetta.
Aktiiviset suodattimet

Rullaillen rentoutuneeksi ja vahvaksi: Gorilla Sportsin kiehtova hierontarulla

Faskian, kalvojänteen, rooli on tunnettu jo jonkin aikaa ja se tulee alunperin joogasta. Hyvästä syystä urheilijat ja kuntoilijat ovat ymmärtäneet hierontarullan tehon ja saavat näin harjoittelusta enemmän irti, sillä faskioilla ei ole suuri rooli vain joogassa vaan aivan kaikessa urheilussa. Eri sovellusalueista johtuen voit sisällyttää faskioiden käsittelyn ihanteellisesti harjoitteluun.

Mikä on hierontarulla?

Hierontarulla on jämäkkä vaahtomuovirulla. Hierontarullia löydät eri kokoisina ja värisinä. Hierontarulla on paras vaihtoehto kehonhuoltoon. Hierontarullat ovat tulleet välttämättömiksi nykyaikaisessa neurologiassa, ortopediassa, kuntokeskuksissa ja urheilulääketieteessä. Koska monet harjoitusmenetelmät on tarkoitettu ensisijaisesti lihasten kasvattamiseen tai jänteiden venyttämiseen, ovat faskiat usein aivan liian lyhyet. Se on loppu nyt – Gorilla Sportsin hierontarulla on täydellinen harjoitusväline kehonhuoltoon koko keholle. Oikein käytettynä se avaa pieniä lihasjumeja ja tekee lihakset joustaviksi. Todellinen nuorentava hoito kovassa käytössä oleville lihaksille ja ihanteellinen urheilijoille, jotka haluavat harjoitella kovaa ja tietoisesti palautua harjoituksesta. Oikein käytettynä voi palautua huomattavasti nopeammin ja lisätä siten myös suorituskykyäsi. Oikean hierontarullan avulla uudistat kehoasi ja saat olosi tuntumaan upealle kuntoilun jälkeen. 

Mitä kehonosia voit käsitellä hierontarullan avulla?

Asiantuntijat ovat vakuuttuneita hierontarullasta. Se auttaa parantamaan kehotietoisuutta, tasapainoa ja liikkuvuutta. Jopa voima kasvaa säännöllisesti ja oikein käytettynä. Gorilla Sportsin hierontarulla auttaa erityisesti lihasjännitykseen, sillä se lisää verenkiertoa. Voima- ja kestävyysurheilijoilla hierontarullalle löytyy monia käyttökohteita.

Hierontarulla on täydellinen lämmittelyyn. Sen avulla lihastesi liikkuvuus paranee. Tuloksena on parempi sensomotorinen hallinta ja näin urheiluvammojen riski pienenee.

Kovan treenin jälkeen sinun tulisi myös käyttää hierontarullaa, sillä se lisää ravintoaineiden ja hapen kulkeutumista lihakseen ja näin nopeuttaa palautumista. 

Kipureseptorit sijaitsevat faskiakudoksessa ja kehosi lähettää kipusignaaleja sieltä. Erityisesti kroonisissa jännitystiloissa hierontarullan säännöllisellä käytöllä voidaan vähentää kipua.

Mitä pitää ottaa huomioon hierontarullaa ostettaessa?

Erilaisten hierontarullien valikoima takaa, että löydät tarkoitukseesi sopivan ja tavoitteitasi tukevan mallin. Vanhimmalla ja klassisimmalla hierontarullalla on pehmeä ja sileä pinta ja se soveltuu melkein kaikkiin harjoituksiin ja hierontatekniikoihin. Valikoimassamme on myös erityisesti selän rullaamisen tarkoitettu hierontarulla, jossa on pieni ura keskellä. Tämä ura vähentää yksittäisiin nikamiin kohdistuvaa painetta ja rentouttaa selkääsi, kun makaat rullan päällä. Nyppylälliset hierontarullat ovat ihanteellisia joogaan, pilatekseen tai rentoutumiseen, sillä ne lisäävät verenkiertoa. Faskiapallon avulla on helppo ulottua hankaliin paikkoihin. Polvesi sekä muut nivelet hyötyvät suuresti faskiapallo hieronnasta.  

Mitä muuta sinun olisi hyvä tietää?

Gorilla Sportsin hierontarullia on saatavilla eri kovuusasteilla. Mitä kovempi rulla on, sitä suurempi vaikutus sillä on lihakseen ja faskioihin. Palautumisen ja uudistumisen kannalta tärkeää on hierontarullan käyttäminen. Rullaa käytettäessä paineen pitäisi tuntua selkeästi, mutta ei niin paljon, että se tekee kipeää ja joudut lopettamaan rullaamisen. Aloittelijoiden tulisi käyttää keskikovaa rullaa. 

Hienrontarullat on erittäin helppo puhdistaa. Vesi ja mieto saippuavesi tekevät ihmeitä ja varmistavat, että hiki ei haise kovankaan käytön jälkeen. Gorilla Sportsin hierontarullissa käytetty materiaali on ihoystävällinen ja ne painavat vähän, joten niiden siirtäminen ja liikuttelu on helppoa. 

Jos rakastat kehoasi ja harjoittelua hierontarullat ovat oiva lisä kuntosi vaalimiseen. Lihasten rakentaminen on vain kolikon toinen puoli - toinen puoli on lihaksen ylläpito ja parhaiten se onnistuu hierontarullan avulla. Hierontarullaa voidaan käyttää harjoituksen tai stressaavan päivän jälkeen. Sen avulla rentoudut, ylläpidät kuntoasi ja terveyttäsi.