Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Jumppapallot

Tilaa jumppapallo meiltä. Jumppapallot tarjous nyt -25%.

Tuotteita yhteensä 7 kpl.

Näytetään 1-7 yht. 7 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Jumppapallo kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

jumppapalloJo pelkästään pallon päällä istumisella on kasvattavaa vaikutusta hyvinvointiin. Istuimena jumppapallo on toimistotuolia parempi, varsinkin jos toimistotuolilla istuu huonossa asennossa. Huonossa asennossa istumisella on negatiivisia vaikutuksia varsinkin selän ja lantion seudulla. Jumppapallolla voit helpommin pitää oikeanlaisen asennon kun istut pöydän ääressä useampia tunteja. Pallon päällä istuminen polttaa myös enemmän kaloreita, kuin selkänojallisessa tuolissa istuminen.

Eri harjoitukset pallolla auttavat selän ja lantion seutua vahvistumaan, ja näin vähentämään kipuja. Keskivartalon vahvistamiseen ja vakauttamiseen jumppapallo toimii loistavasti. Pallon kanssa tehdyt harjoitukset pakottavat keskittymään tasapainoon ja jäykistämään keskivartalon lihaksia samalla kuin suorittaa liikkeitä. Esimerkiksi vatsalihasten tekeminen on hankalampaa pallon liikkumisen takia, jolloin useammat lihakset joutuvat toimimaan samanaikaisesti pitääkseen tasapainon. Tämä tekee liikkeistä tehokkaampia.

Jumppapallo hyödyt

Selän hyvinvointi - Fysioterapeutit käyttävät jumppapalloa selän kuntoutukseen ja kivun lievittämiseen. Jumppapallon päällä selälteen makaaminen ja selän venyttämien avaa jumeja, joka taas voi vähentää kipuja selän alueella. 

Keskivartalon vakaus - Jumppapallolla tehtävät liikkeet käyvät tehokkaasti vatsaan, keski- ja alaselkään. Nämä paikat ovat tärkeitä koko vartalon vakauden ja liikkuvuuden kannalta.

Lihasten tasapaino - Jos salilla treenaa väärin pitkään, voi alkaa havaita lihasten epätasapainoa. Yleisimmin kyseessä on vartalon edessä ja takana olevat lihakset, esimerkiksi vatsa vs alaselkä. Alaselän lihakset jäävät yleensä vähemmälle kehityksellä, mikä taas voi aiheuttaa selkävaivoja. Jumppapallolla tehdyt liikkeet käyvät tasapainoisesti niin vatsalihaksiin, kuin myös alaselkään.

Ryhdin parantaminen - Jumppapallo vahvistaa keskivartaloa ja kasvattaa liikkuvuutta, mikä taas parantaa ryhtiä. Hyvällä ryhdillä välttyy selkävaivoista.

Jumppapallo harjoitukset

jumppapallo-hintaJumppapallot luovat erilaisista liikkeistä haastavampia ja tehokkaampia. Seuraavaksi kerromme muutamasta liikkeestä mihin jumppapallo soveltuu loistavasti.

Kyykky - Kyykkääminen asettamalla pallo selän ja seinän väliin vahvistaa jalkojen lisäksi keskivartalon vakautta. Asetu normaaliin kyykkäysasentoon seisomaan, laske kehosi alas ja anna jumppapallon rullata selkää myöten. Liikkeeseen voi lisätä tehoa pitämällä käsipainoja käsissä.

Punerrus - Nostamalla jalat jumppapallon päälle ja punnertaminen kallistuksessa tehoaa enemmän ylärintaan ja olkapäihin. Tasapainon pitäminen jaloilla vahvistaa samalla keskivartaloa.

Istumapenkki - Jumppapalloa voi käyttää myös penkin korvikkeena tuomaan lisä tehoa eri liikkeitä tehdessä. Silloin joutuu keskittymään samalla keskivartalon jäykistämiseen ja tasapainotteluun. Esimerkiksi pystypunnerrus vaatii paljon keskivartalon vakautta, että tasapaino pitää kun kädet nostaa ylös.

Ennen tuotteen ostoa huomioi seuraavaa

Tarve - Onko jumppapallo tulossa osaksi treeniä, penkin korvikkeeksi vai molempia? Palloja on saatavilla eri kokoisina ja värisinä, joten valitse itselle sopiva tarpeen mukaan.

Koko - Oikean kokoinen jumppapallo on tärkeää, oman turvallisuuden ja liikkeiden tehokkuuden varmistamiseksi. Jos et ole varma minkä kokoinen pallo on sopiva itselle, voi seuraavaa listaa käyttää suuntaa antavana:

  • - Alle 165 cm -> 45-55 cm jumppapallot
  • - 165 cm - 180 cm -> 65 cm jumppapallot
  • - Yli 180 cm -> 75 cm jumppapallot

Hinta - Jumppapalloja on saatavilla monista urheilukaupoista. Verkkokauppojen välillä on helppo kilpailuttaa hinta ja varmistaa, että saa itselleen sopivan hinta-laatusuhteisen jumppapallon. jumppapallo-tarjous

Tilaa jumppapallot Preeco:lta

Osta meiltä edullinen jumppapallo. Tarkista hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Verkkokauppamme tarjoaa joustavat ja monipuoliset maksutavat. Pallot voidaan maksaaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Kaikilla tuotteilla on ilmainen toimitus lähimpään noutopisteeseen ja 30 päivän palautusoikeus. Jos ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.