Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Hierontapallot

Tilaa hierontapallo meiltä. Hierontapallot tarjous nyt -25%.

Sivua ei löytynyt Valitettavasti emme löytäneet yhtään tuotetta antamallasi hakusanalla. Hae tuotetta uudestaan.

Hierontapallo vähentämään lihasjumeja

hierontapallo Niin kuin hieronta yleensäkin, hierontapallo vähentää lihasjumeja, -jännitystä ja -kireyttä, lisäten verenkiertoa vähentämään kipua lihaksissa. Jos tarvitset yleiseen mukavuuteen tai tietyn paikan hieromiseen välinettä, on hierontapallo oikea valinta.

Hierontapallolla onnistuu muun muassa seuraavien paikkojen hieronta: niska, selkäranka, alaselkä, hartiat, reidet, pakarat ja monet muut.  Pallo sopii myös jalkapohjien lihasten hierontaan.

Hierontapallo hyödyt

hierontapallo-hinta Vähentää lihaskipuja - Kipeät lihakset ovat epämukavia ja hidastavat liikkumista. Itsehieronta on hyvä tapa nopeuttaa kipeiden lihaksien palautumista takaisin normaaliksi. Hierontapallot toimivat lihaskipujen vähentämiseen loistavasti.

Poistaa lihasjumit ja kireydet - Lihasten jumit ja kireydet vaikuttavat suoriutumiseen liikkumisessa negatiivisesti. Niillä on myös negatiivinen vaikutus treenaamisen motivaatioon. Hierontapallo toimii syviinkin lihaksiin ja vähentää jumeja ja kireyttä.

Parantaa notkeutta - Aktiivisen kuntoilun tukena on kehon venyvyys ja notkeus. Hierontapallolla parannat kehon notkeutta, joka auttaa treenaamisessa turvallisesti.

Kasvattaa verenkiertoa - Kaikenlainen hieronta mikä lisää verenkiertoa auttaa lihaksia paranemaan. Jos sinulla on vaurio kehossa, sen kohdalla verenkierron lisääminen nopeuttaa paranemista. Hierontapallo soveltuu myös tähänkin.

Rentouttaa - Hierontapallolla hierominen tuntuu mukavalta ja rentouttavalta. Kaiken näiden muiden hyötyjen lisäksi, myös henkinen puoli saa hoitoa hierontapallolla.

Hierontapallo, miten sitä käytetään lihasten jumien vähentämiseen

Aloita kipeimmästä kohdasta. Ideana on avata lihasten solmuja painamalla hierontapallolla niitä kunnes kivun tunne on kadonnut. Kun olet löytänyt oikean kohdan pallolla (jossa kipu tuntuu eniten), pidä palloa siinä kohdassa ja yritä rentouttaa lihas samalla kun hierontapallo painaa sitä. Älä paina liian kovaa, koska silloin et välttämättä pysty rentouttamaan lihasta tarpeeksi. Saadaksesi tehokkaimman hyödyn, pyöritä palloa lähi kohdissa ja etsi lisää kipupisteitä. Jos tuntuu, että lihas tarvitsee lisää hierontaa, voi hieronnan toistaa kahdesti päivässä. Enemmän kuin kaksi kertaa voi aiheuttaa enemmän harmia kuin hyötyä. Kun lihasten solmu on avautunut, jatka hoitoa venyttelemällä lihasta rennosti. Hieronnan ja venyttelyn jälkeen ei suositella heti kovaan treeniin siirtymistä sen lihasryhmän kohdalla, vaan kannattaa odottaa ainakin 24 tuntia.

Ennen ostoa

hierontapallo-tarjousTarve - Ennen hierontapallon ostoa kannattaa miettiä minkälaiseen käyttöön se olisi tulossa. Jos sinulla on tiettyjä kipupisteitä on hierontapallo hyvä valinta niiden lievittämiseksi. Jos taas haluat yleistä hierontaa lihaksiin voi hierontarulla olla parempi vaihtoehto.

Malli - Hierontapalloja on saatavilla eri mallisina ja kokoisina. Tuotetiedoista voit lukea mihin tietty pallo soveltuu parhaiten. Kokoja on saatavilla 6 cm - jopa 25 cm asti. Tupla fascia pallo soveltuu hyvin kohdentamaan eri kehon osa-aluesiin.

Hinta - Hierontapallot voi ostaa monesta hyvinvointiin liittyvästä kaupasta. Verkkokaupoissa on hinta helppo verrata niiden kesken, löytääkseen parhaimman hinta-laatusuhteen.

Tilaa hierontapallot Preeco:lta

Meiltä hierontapallo lihasjumien ratkaisuksi. Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Tarjoamme joustavat ja monipuoliset maksutavat. Pallot voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta, maksukortilla tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Jos hierontapallo ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirje ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.