Suomalaista palvelua
Suomalainen verkkokauppa jo vuodesta 2012!

Toimitus alk. 0€

30 päivän palautusoikeus

Halvat hinnat

Maksa tuotteet vasta toimituksen jälkeen laskulla

Pumppisetit

Tilaa pumppisetti meiltä. Pumppisetit tarjous nyt jopa -25%.

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Pumppisetti kovaan treeniin kotikuntosalilla

Pump setti harjoittaa kaikkia kehon lihasryhmiä. Se on tarkoitettu kova tempoiseen kestävyys harjoitteluun pienillä painoilla. Setti toimii loistavana kuntoiluvälineenä kotikuntosalilla. Sen monipuolisuuden takia ei tarvitse hommata muita kalliita laitteita tehdäkseen tehokkaan treenin koko keholle. Pumppisettiä voi käyttää omaan treeniin, tai sitten voit kokeilla siihen suunniteltua BodyPump harjoitusta.

Pumppisetti BodyPump harjoitteluun

BodyPump on kestävyysharjoitteluun perustuva noin tunnin mittainen harjoitus, jossa käytetään tankoa ja painoja. Toisin kuin kuntosaliharjoittelussa yleisesti, missä käytetään suuria painoja ja vähän toistomääriä, on BodyPump sen vastakohta. Siinä käytetään pieniä painoja ja monia toistoja. Tunnin aikana tekee keskimäärin 800 - 1000 toistoa ja siinä voi polttaa jopa 560 kaloria. 

Pumppisetti - Hyödyt

Lihasmassan kasvu

Oikeanlaisen ruokavalion ja jatkuvien toistojen kanssa saa lihakset kasvamaan. Pumppisetti tarjoaa juuri oikeanlaisen treenin jokaiselle kuntoilijalle, jolla voi kasvattaa haluamiaan lihaksia.

Rasvan poltto

Dietin yhteydessä tuntee yleensä itsensä heikommaksi. Tämän takia voi normaali treeni olla haastavaa ja motivaatio laskea. Pumppisetin kevyempien painojen ja suurempien toistojen takia tätä "heikentymistä" ei huomaa yhtä helposti. Sen kanssa treenaaminen pitää sykkeen korkealla, joka taas polttaa rasvaa tehokkaasti.

Ryhdin parannus

Teki fyysistä työtä tai sitten toimistossa istumista, on kuntoilu tärkeää ryhdin ja yleisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Kevyillä painoilla kestävyyttä treenatessa ryhti paranee, kuitenkin ilman liiallisen ärsykkeen aiheuttamista.

Motivointi

Pumppisetti saa aikaan nimensä mukaisesti, pumpin. Jo lyhyemmälläkin treenillä huomaat kuinka lihakset tulevat pumppiin ja saat lisää motivaatiota jatkamaan.

Lihas kipujen vähennys

Vaikka lihaskipujen kanssa treenaaminen voi vaikuttaa tekevän enemmän haittaa kuin hyötyä, on kevyellä treenillä kuitenkin helpottava vaikutus lihaksiin. Kevyt treeni saa veren kiertämään lihaksissa, joka taas nopeuttaa kipujen paranemista.

Ennen tuotteen ostoa

Malli

Pumppisettejä löytyy eri mallisina. Suunnittele käyttö ja vaadittavat painot, jotta löydät itselle sopivan tuotteen. Varaa painoja tarpeeksi, ettei niitä tarvitse kehittyessä heti alkaa tilaamaan lisää. Yleisesti setin maksimipaino on 20kg, jolla voi suorittaa nopea tempoista treeniä kovempikin urheilija.

Hinta

Tanko ja painot löytyy monista eri kuntokaupoista. Jotta löydät parhaan hinta-laatu suhteen, suosittelemme vertaamaan hintoja verkkokauppojen kesken. Meiltä löydät kilpailukykyiset tuotteet niin hinnan, kuin myös laadun mukaan. Hinta alkaen 39,95€.

Tilaa pumppisetit Preeco:lta

Osta meiltä hyvä pumppisetti tehokkaaseen treeniin. Pump setti sopii jokaiseen kotikuntosaliin.  Katso hinta ja tarjoukset sivun ylhäältä. Tarjoamme joustavat ja monipuoliset maksutavat. Tuotteet voidaan maksaa esimerkiksi pankin kautta tai mobiililaskulla. Toimitukset alkaen 0€ ja kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus. Jos ostosta heräsi kysyttävää, asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9:00 - 17:00. Tilaa uutiskirjeemme ja saat parhaimmat tarjoukset suoraan sähköpostiin.

pumppisettipumppisetti-hintapumppisetti-tarjous